Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b b king Songtekst: standing on the edge

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b b king - standing on the edge ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van standing on the edge? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b b king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b b king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals standing on the edge .

Origineel

Late last night I was dreaming I was dreaming of your charms I was standing On the edge of love, darling With you in my arms Well you whispered sweet things And told me That you loved me and always be true And you'd stand On the edge of love with me If I'd stand with you I'm standing on the edge of love Just about to slip and fall Standing on the edge of love, darling Waiting on your call You know I'm standing on the edge of love Just about to lose my mind Standing on the edge of love, darling Waiting on you one more time Now a young man's mind will wander Wander to distant shores If you'll just come here And stand with me I won't wander no more I promise to stop all of my gambling Even stop staying out late all night Might even settle down and have babies Treat ourselves right 'Cause a young man's dreams are many Lord, so few come true So if you'll just come here And stand with me I'll stand with you That's why I say you know I'm standing on the edge of love Just about to slip and fall Standing on the edge of love, darling Waiting on your call, that's why I say You know, I'm standing on the edge of love Just about to lose my mind Standing on the edge of love, darling Waiting on you one more time That's why I'm standing, standing Standing, yes, I'm standing Standing on the edge of love Waiting on you one more time That's why I'm standing, standing Standing, yes, I'm standing Standing on the edge of love Waiting on you one more time That's why I'm standing, standing Standing, yes, I'm standing Standing on the edge of love One more time

 

Vertaling

Gisteravond laat was ik aan het dromen Ik droomde van jouw charmes Ik stond Op de rand van de liefde, schat Met jou in mijn armen Well you whispered sweet things En vertelde me Dat je van me hield en altijd trouw zou zijn En dat je zou staan Op de rand van de liefde met mij If I'd stand with you Ik sta op de rand van de liefde Ik sta op het punt uit te glijden en te vallen Staande op het randje van de liefde, schat Waiting on your call Je weet dat ik op de rand van de liefde sta Ik sta op het punt mijn verstand te verliezen Staande op het randje van de liefde, schat Waiting on you one more time Nu zal de geest van een jonge man afdwalen Wander to distant shores If you'll just come here en bij me blijft Zal ik niet meer dwalen Ik beloof al mijn gokken te stoppen Zelfs stoppen met de hele nacht weg te blijven Misschien zelfs settelen en baby's krijgen Onszelf goed behandelen 'Cause a young man's dreams are many Heer, zo weinig komen uit Dus als je gewoon hier wilt komen En bij me staat Ik zal bij je staan Dat is waarom ik zeg dat je weet Ik sta op de rand van de liefde Just about to slip and fall Staande op het randje van de liefde, schat Waiting on your call, that's why I say Weet je, ik sta op de rand van de liefde Just about to lose my mind Staande op het randje van de liefde, schat Waiting on you one more time Daarom sta ik, sta ik Staande, ja, ik sta Staande op het randje van de liefde Waiting on you one more time Daarom sta ik, sta ik Staande, ja, ik sta Staande op de rand van de liefde Waiting on you one more time That's why I'm standing, standing Staande, ja, ik sta Staande op de rand van de liefde Nog een keer