Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b b king Songtekst: sweet sixteen parts 1 2

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b b king - sweet sixteen parts 1 2 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet sixteen parts 1 2? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b b king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b b king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet sixteen parts 1 2 .

Origineel

How about it? How about it? It takes a lot of people to make it possible So give 'em a big hand. Everybody is working to try to make it nicer Anyway! As I leave you... a little bit of Sweet Sixteen for the guys Just a taste - give me see for Sweet Sixteen... When I first met you baby, baby you were just sweet sixteen First met you baby, baby you was just sweet sixteen Just left your home then baby, oh the sweetest thing I'd ever seen But you wouldn't do nothing for me baby, you wouldn't do anything I asked you to You wouldn't do nothing for me baby, oh you wouldn't do anything I asked you to You know you ran away from your home baby, and now you want to run away from old me too My brother's in Korea baby, my sister's down in New Orleans Brother's in Korea baby, oh sister sister down in New Orleans You know I'm having so much troubles people, baby I wonder what in the world is gonna happen to me Oh yes sweet sixteen baby...sweet sixteen...oh yes The sweetest thing baby, oh yes The sweetest thing I ever seen You know I'm having so much trouble people, baby I wonder what in the world's gonna happen to me Sweet sixteen...sweet sixteen oh yes You know I'm having so much trouble people Baby I wonder Yes I wonder Baby I wonder I wonder what in the world's gonna happen to me

 

Vertaling

Wat denk je ervan? Wat denk je ervan? Er zijn veel mensen nodig om het mogelijk te maken. Dus geef ze een groot applaus. Iedereen werkt eraan om het mooier te maken Hoe dan ook! Als ik jullie verlaat... een klein beetje Sweet Sixteen voor de jongens Gewoon een voorproefje - geef me zien voor Sweet Sixteen... Toen ik je voor het eerst ontmoette baby, baby je was net Sweet Sixteen First met you baby, baby you was just sweet sixteen Just left your home then baby, oh the sweetest thing I'd ever seen But you wouldn't do nothing for me baby, you wouldn't do anything I asked you to Je wou niets voor me doen schat, oh je wou niets doen wat ik je vroeg Je bent van huis weggelopen, en nu wil je ook van mij weglopen. Mijn broer is in Korea baby, mijn zus is in New Orleans Broer is in Korea baby, oh zus zus in New Orleans Je weet dat ik zoveel problemen heb mensen, baby ik vraag me af wat er in de wereld met me gaat gebeuren Oh ja, sweet sixteen baby...sweet sixteen...oh ja The sweetest thing baby, oh yes Het liefste wat ik ooit heb gezien Je weet dat ik zoveel problemen heb mensen, baby Ik vraag me af wat er in de wereld met me gaat gebeuren Sweet sixteen...sweet sixteen oh ja You know I'm having so much trouble people Baby I wonder Ja, ik vraag het me af Baby I wonder Ik vraag me af wat er in de wereld met me gaat gebeuren