Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b.b. king Songtekst: teardrops from my eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b.b. king - teardrops from my eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teardrops from my eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b.b. king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b.b. king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teardrops from my eyes .

Origineel

Come back to me, baby I feel so all alone It rained last night And things ain't right Without my baby home Every time it rains I think of you And that's the time I feel so blue When the rain starts falling My love comes tumbling down And it's raining Teardrops from my eyes If you see clouds Here in my eyes It's just because You said good-bye Although the sun is shining There's no more summer skies 'Cause it's raining Teardrops from my eyes Remember the night you told me Our love would always be I wouldn't be blue and lonely If you'd come back to me Every single cloud Would disappear I'd wear a smile If you were here So baby, won't you hurry Because I miss you so And it's raining Teardrops from my eyes Remember the night you told me Our love would always be I wouldn't be blue and lonely If you'd come back to me Every single cloud Would disappear I'd wear a smile If you were here So baby, won't you hurry Because I miss you so And it's raining Teardrops from my eyes

 

Vertaling

Kom terug naar mij, baby Ik voel me zo alleen Het regende vannacht And things ain't right Without my baby home Every time it rains denk ik aan jou And that's the time Ik voel me zo blauw Als de regen begint te vallen Mijn liefde komt naar beneden vallen And it's raining Tranen uit mijn ogen Als je wolken ziet Hier in mijn ogen Is dat alleen maar omdat jij vaarwel zei Hoewel de zon schijnt Er is geen zomerhemel meer 'Cause it's raining Tranen uit mijn ogen Herinner je de nacht dat je me vertelde Our love would always be Ik zou niet blauw en eenzaam zijn If you'd come back to me Elke wolk zou verdwijnen Ik zou glimlachen Als je hier was Dus schat, wil je niet opschieten Omdat ik je zo mis And it's raining Tranen uit mijn ogen Herinner je de nacht dat je me vertelde Our love would always be Ik zou niet blauw en eenzaam zijn If you'd come back to me Elke wolk zou verdwijnen Ik zou glimlachen Als je hier was Dus schat, wil je niet opschieten Omdat ik je zo mis And it's raining Tranen uit mijn ogen