Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b b king Songtekst: the blues has got me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b b king - the blues has got me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the blues has got me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b b king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b b king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the blues has got me .

Origineel

The blues has got me And there is teardrops in my eyes Oh, the blues has got me There is teardrops in my eyes Yes, dark is the night Since my baby said goodbye Oh, how I've suffered Since my baby wnet away Yes, how I've suffered Since my baby wnet away Yes, I've got that feeling That my baby's gone to stay Take me back, darling Forgive me for the wrongs I've done Ah, take me back, darling Forgive me for the wrongs I've done Now I know that I love you And you're the only one Talk to me baby Call me on the telephone Yes, talk to me baby Call me on the telephone Well, the blues has got me And I want my baby home

 

Vertaling

The blues has got me And there is teardrops in my eyes Oh, the blues has got me There is tearrops in my eyes Ja, donker is de nacht Since my baby said goodbye Oh, how I've suffered Since my baby wnet away Ja, wat heb ik geleden Since my baby wnet away Ja, ik heb dat gevoel That my baby's gone to stay Neem me terug, lieveling Vergeef me voor de fouten die ik heb gemaakt Ah, neem me terug, schat Vergeef me voor de fouten die ik heb gemaakt Nu weet ik dat ik van je hou En jij bent de enige Praat tegen me schat Bel me op de telefoon Ja, praat tegen me baby Bel me aan de telefoon Well, the blues has got me And I want my baby home