Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b b king Songtekst: troubles troubles troubles

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b b king - troubles troubles troubles ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van troubles troubles troubles? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b b king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b b king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals troubles troubles troubles .

Origineel

Troubles, trouble, troubles, troubles is all in the world I see Troubles, trouble, troubles, troubles is all in the world I see Oh sometimes I wonder, wonder what is gonna become of me When I wake up early in the morning, blues and troubles all around my bed Oh when I wake up early in the morning, blues and troubles all around my bed Oh I never will forget people, the last words I heard my baby said She said I'm leaving you in the morning, BB and crying won't make me stay She said I'm leaving you in the morning, BB and your crying won't make me stay Ah the more you cry honey, the farther you're going to drive me away Oh if you just got to go baby, I hope you will come back one day Oh yes if you just got to go baby, please come on back some day Oh but I never will forget baby, baby the way we used to love and play

 

Vertaling

Problemen, problemen, problemen, problemen is alles in de wereld die ik zie Problemen, problemen, problemen, problemen is alles in de wereld wat ik zie Oh soms vraag ik me af, vraag ik me af wat er van me gaat worden Als ik 's morgens vroeg wakker word, liggen de zorgen om m'n bed Oh als ik 's morgens vroeg wakker word, dan liggen de blauwen en de problemen om mijn bed Oh ik zal nooit vergeten mensen, de laatste woorden die ik mijn baby hoorde zeggen Ze zei dat ik je in de ochtend verlaat, BB en huilen zullen me niet laten blijven Ze zei dat ik je morgen verlaat, BB en dat ik niet kan blijven door te huilen Ah hoe meer je huilt schat, hoe verder je me wegjaagt Oh als je gewoon moet gaan schat, hoop ik dat je op een dag terugkomt Oh ja als je gewoon moet gaan schat, kom alsjeblieft op een dag terug Oh maar ik zal nooit vergeten baby, baby de manier waarop we vroeger liefhadden en speelden