Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b.b. king Songtekst: why do things happen to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b.b. king - why do things happen to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why do things happen to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b.b. king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b.b. king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why do things happen to me .

Origineel

I wonder why Why do everything have to happen to me I wonder why Why do everything have to happen to me Well, I'm blue and I'm lonesome My heart is filled with misery Oh, so many strange things They happen to me all day long Oh, so many strange things They happen to me all day long Yes, it seems like everything I do Everything I do is wrong I had a good reputation The greatest man in town But I'm having so much troubles Till they 'bout to drag me down I wonder why Why do everything have to happen to me Well, I'm blue and I'm lonesome My heart is filled with misery I got up on my feet I had lots of friends But bad luck had hit me Now I'm down again I wonder why Why do everything have to happen to me Well, I'm blue and I'm lonesome My heart is filled with misery

 

Vertaling

Ik vraag me af waarom Waarom moet alles mij overkomen Ik vraag me af waarom Waarom moet alles mij overkomen Nou, ik ben blauw en ik ben eenzaam Mijn hart is gevuld met ellende Oh, zo veel vreemde dingen Ze overkomen me de hele dag Oh, zo veel vreemde dingen Ze overkomen me de hele dag Ja, het lijkt wel of alles wat ik doe Alles wat ik doe is verkeerd Ik had een goede reputatie De grootste man in de stad Maar ik heb zoveel problemen Tot ze me naar beneden sleuren Ik vraag me af waarom Waarom moet alles mij overkomen Nou, ik ben blauw en ik ben eenzaam Mijn hart is gevuld met ellende I got up on my feet Ik had veel vrienden Maar de pech heeft me getroffen Nu ben ik weer down vraag ik me af waarom Waarom moet alles mij overkomen Well, I'm blue and I'm lonesome Mijn hart is gevuld met ellende