Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b b king Songtekst: worried dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b b king - worried dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van worried dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b b king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b b king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals worried dream .

Origineel

Well, I feel so bad, I wonder what's wrong with me Well, I feel so bad, I wonder what's wrong with me I think I'll call my baby, find out just what the matter Can be Last night I dreamed about my baby I woke up and the tears were runnin' all down my face Now, when I woke up, early this morning The tears were runnin' all down my face You know I was dreamin', that some other man was takin' My place I said, I dreamed about you baby I dreamed you didn't want me 'round no more I said, I dreamed about you baby You know I dreamed you didn't want me round no more Now, That's the reason I'm callin' you this evening Baby, tell me, 'cause I've just got to know Break:

 

Vertaling

Nou, ik voel me zo slecht, ik vraag me af wat er mis is met mij Nou, ik voel me zo slecht, ik vraag me af wat er mis is met mij Ik denk dat ik mijn baby bel, om uit te zoeken wat er aan de hand is kan zijn Afgelopen nacht droomde ik over mijn baby Ik werd wakker en de tranen liepen over mijn gezicht Nou, toen ik wakker werd, vanmorgen vroeg liepen de tranen over mijn gezicht Je weet dat ik droomde, dat een andere man mijn plaats innam I said, I dreamed about you baby Ik droomde dat je me niet meer in de buurt wilde hebben I said, I dreamed about you baby Je weet dat ik droomde dat je me niet meer in de buurt wilde hebben Dat is de reden dat ik je vanavond bel Schatje, vertel het me, want ik moet het gewoon weten Break: