Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b.b. king Songtekst: you upset me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b.b. king - you upset me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you upset me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b.b. king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b.b. king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you upset me .

Origineel

Well she's thirty-six in the bust Twenty-eight in the waist Forty-four in the hips She's got real crazy legs You upset me baby Yes you upset me baby And I'm telling you people She's something fine that you really ought to see Well she's not too tall Complexion is fair Man she knocks me out The way she wears her hair You upset me baby Yes you upset me baby Like being hit by a falling tree Woman, woman what you do to me Well I've tried to describe her It's hard to start I'd better stop now Because I've got a weak heart Well you upset me baby Yes you upset me baby Well like being hit by a falling tree Woman, woman what you do to me Well I've tried to describe her It's hard to start I'd better stop now Because I've got a weak heart You upset me baby Yes you upset me baby Well like being hit by a falling tree Woman what you do to me

 

Vertaling

Nou, ze is zesendertig in de borst Achtentwintig in de taille. Vierenveertig in de heupen. Ze heeft hele gekke benen Je maakt me overstuur schatje Ja, je maakt me overstuur, schatje En ik zeg jullie, mensen Ze is iets moois dat je echt moet zien Wel, ze is niet te lang Haar teint is mooi Man, ze maakt me gek De manier waarop ze haar haar draagt Je maakt me overstuur schat Ja, je maakt me overstuur, schatje. Zoals geraakt worden door een vallende boom Vrouw, vrouw wat doe je me aan Nou ik heb geprobeerd haar te beschrijven Het is moeilijk om te beginnen Ik kan nu beter stoppen Want ik heb een zwak hart Nou je maakt me overstuur schat Ja, je maakt me overstuur, schat Alsof je geraakt wordt door een vallende boom Vrouw, vrouw wat doe je me aan Nou ik heb geprobeerd haar te beschrijven Het is moeilijk om te beginnen Ik kan nu beter stoppen Want ik heb een zwak hart You upset me baby Ja, je maakt me overstuur, schatje Alsof je geraakt wordt door een vallende boom Vrouw wat doe je me aan