Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b.b. king Songtekst: your fool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b.b. king - your fool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your fool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b.b. king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b.b. king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your fool .

Origineel

Yes I'm changing my ways baby I ain't gonna be like I used to be My past is behind me baby I ain't gonna be like I used to be I used to give you all of my money woman And I wouldn't save a dime for me You used to treat me like a fool baby Still I loved everything you done I was just your fool, I was your fool baby And I worshipped everything you did like a king Yes if you ever, if you ever loved me woman Yes I tell you baby you must have kept it hid Yes you can go...out of your tears And get that mistreated look off your face Yes you know I feel what I feel baby I tell you I just won't be no more And then that you realise woman Everybody's jumpin' down the... Comin' down the...

 

Vertaling

Ja, ik verander mijn manieren, schatje. Ik zal niet meer zijn zoals ik was Mijn verleden ligt achter me baby Ik zal niet meer zijn zoals ik was Ik gaf je vroeger al mijn geld, vrouw En ik spaarde geen cent voor mezelf Je behandelde me als een dwaas, baby Toch hield ik van alles wat je deed Ik was gewoon je dwaas, ik was je dwaze baby En ik aanbad alles wat je deed als een koning Ja als je ooit, als je ooit van me hield vrouw Ja ik zeg het je baby je moet het verborgen hebben gehouden Ja je kunt gaan... uit je tranen En haal die mishandelde blik van je gezicht Ja je weet dat ik voel wat ik voel schat Ik zeg je dat ik er gewoon niet meer zal zijn En dan dat je je realiseert vrouw Everybody's jumpin' down the... Comin' down the...