Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b gizzle Songtekst: order 20 keys

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b gizzle - order 20 keys ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van order 20 keys? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b gizzle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b gizzle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals order 20 keys .

Origineel

Fuck all that asshole and papers on my mind. Trying to come up I need every single dime. 5, 9, 6, 51, 09. Look out for me, give me something properly, 100g. Drop it on Ivana street to protect it. I'm up by 2: 23 and some ozzies. I got a gang of B. G. to work the shit for me. A team with a little Terrance and a little g. Alfred, Onry and Billy. Crazy phat, and my nigga Tyree. So when my nigga come home I can put him on his feet. Cuz I'm straight till the one put the drop on me. Run it through the one and only staller. It's a young G, nuthin else than a young baller. 4 and a half, for you, 4 and a half for you. And an ounce for you, I got coc for the whole crew. I'mma roll and show the rest of my niggas. Everybody I pay got the finger on the trigger. I just busted B on his 200 g's. He called DC and order 20 more keys. I got K-C and Sam running on his brother. In pewee running in the U. P. T. 3 showed up, and the roofed came down on BFD. We got it all, so show us the 17. The B. G. is on top of Shacollars. Dream came true by becoming a young baller. Baby order 20 keys, hand em over to me. I'm B. G. , and I'ma put em in the U. P. T. Shits getting fleded, I got mine. A niggas trying to take it. It's must ya heard, spilling blood on the curb. It's the dumbest shit, I'mma take it bust your shit. Now some rookies trying to show me up. Ain't that a shame now I gotta bring out the beast in me. I'm a jack so I gotta bring out the kid in me. Act to flack of the 3 OD. Clowns should've done what they did to me. Bust hollow tips slugs. And they nasty ass. Digging dirty from behind my stash and cash. 100 g's, wit ease, nigga please. What I do for my years, and what I'ma do for my cheese. I learned from the best, had to pass the test. Ain't nuttin but a left hole in the left side of my chest. Fuck wit me and you gonna learn. And you gonna get snuck, motherfucker what's up. Ballers walk me out all night. And kibblers dogs with silly ass falls. I'm slippin, how you figure nigga. It takes street smarts to be a young baller. Baby order 20 keys, hand em over to me. I'm B. G. , and I'ma put em in the U. P. T. Now I'm bout my grip, gotta get my cheese. Gotta bout be my skrees, bustin niggas to they knees. I'm coming through your house with the glocs. Do whatcha got, I got a chopper. I gotta trunk full of funk for the haters. I'm always in the paper, me and my niggas are cappers. I'm hustler, bitch bustla, body disgusta. I'm the nigga you can't trust, I'm a fuck ya. Seein niggas comin down from Cali. They say "yay" it's 4: 00 friday. They come and serve some people a couple of keys. I gotta hits it, I don't know, they gotta leave. Fix the sleeve, meet me in the medigree. At the tele, they gonna get buried. I already got it, straight down flat. Run in and out, click clack of packs. 4 niggas 4 keys, 4 tryin to play. I gotta correct it, split it 4 ways. I'm about having things, thats all I've been hoping. It's open, so lets bust the town open. B. G. turns to stand taller. Picture all there is, is teenage ballers. Baby order 20 keys, hand em over to me. I'm B. G. , and I'ma put em in the U. P. T

 

Vertaling

Fuck al die klootzak en papieren aan mijn hoofd. Ik probeer omhoog te komen, ik heb elk dubbeltje nodig. 5, 9, 6, 51, 09. Kijk voor me uit, geef me iets fatsoenlijks, 100g. Laat het vallen op Ivana straat om het te beschermen. Ik heb een voorsprong van 2:23 en een paar ozzies. Ik heb een bende van B. G. om de shit voor me te bewerken. Een team met een beetje Terrance en een beetje G. Alfred, Onry en Billy. Crazy phat, en mijn nigga Tyree. Dus als mijn neger thuiskomt, kan ik hem op zijn voeten zetten. Want ik ben hetero tot degene die me neerschiet. Laat het door de enige echte kraker gaan. Het is een jonge G, niets anders dan een jonge baller. 4 en een half, voor jou, 4 en een half voor jou. En een ons voor jou, ik heb coc voor de hele crew. Ik ga rollen en laat de rest van mijn nikkers zien. Iedereen die ik betaal heeft de vinger op de trekker. Ik heb net B gepakt op zijn 200 G's. Hij belde DC en bestelde 20 meer sleutels. Ik heb K-C en Sam op zijn broer afgestuurd. In pewee running in de U.P.T. 3 kwam opdagen, en het dak ging eraf op BFD. We hebben het allemaal, dus laat ons de 17 zien. De B. G. is op de top van Shacollars. Droom kwam uit door een jonge balman te worden. Baby order 20 keys, hand them over to me. Ik ben B.G., en ik stop ze in de U.P.T. Shits getting fleded, ik heb de mijne. Een neger probeert het te pakken. Dat moet je horen, bloed morsen op de stoep. Het is de domste shit, ik ga je kapot maken. Nu proberen een paar groentjes me op te lichten. Is dat geen schande, nu moet ik het beest in me naar boven halen. Ik ben een jack dus ik moet het kind in me naar boven halen. De 3 OD's zijn aan de beurt. Clowns hadden moeten doen wat ze met mij deden. Holle punt kogels kapot schieten. En zij smerige klootzakken. Smerig graven van achter mijn voorraad en geld. 100 gram, met gemak, nigga alsjeblieft. Wat ik doe voor mijn jaren, en wat ik ga doen voor mijn kaas. Ik leerde van de besten, moest de test doorstaan. Ik heb niets anders dan een linker gat in de linkerkant van mijn borst. Neuk met mij en je zal het leren. En je wordt belazerd, klootzak wat is er aan de hand. Ballers lopen me de hele nacht uit. En kibblers honden met domme kont vallen. Ik ben aan het glibberen, hoe kom je erbij nigga. Het vergt straatwijsheid om een jonge speler te zijn. Baby, bestel 20 sleutels, geef ze aan mij. Ik ben B.G. en ik stop ze in de U.P.T. Nu ben ik over mijn grip, moet mijn kaas krijgen. Gotta over mijn skrees, bustin niggas to they knees. Ik kom door je huis met de glocs. Doe wat je hebt, ik heb een helikopter. Ik heb een kofferbak vol funk voor de haters. Ik sta altijd in de krant, ik en mijn niggas zijn cappers. Ik ben een ritselaar, een bitch bustla, een body disgusta. Ik ben de nigga die je niet kunt vertrouwen, ik ben een fuck ya. Ik zie negers uit Cali komen. Ze zeggen "yay" het is 4:00 vrijdag. Ze komen een paar mensen een paar sleutels geven. Ik moet het raken, ik weet het niet, ze moeten weg. Repareer de huls, ontmoet me in de medigree. Bij de tele, ze gaan begraven worden. Ik heb het al, recht naar beneden plat. Run in and out, click clack of packs. 4 niggas 4 keys, 4 tryin to play. Ik moet het corrigeren, het verdelen over 4 manieren. Ik ben over het hebben van dingen, dat is alles wat ik heb gehoopt. Het is open, dus laten we de stad openbreken. B. G. draait zich om, om hoger te staan. Stel je voor alles wat er is, is tiener ballenjongens. Baby order 20 keys, hand em over to me. Ik ben B.G., en ik stop ze in de U.P.T.