Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b gizzle Songtekst: with tha b.g.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b gizzle - with tha b.g. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van with tha b.g.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b gizzle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b gizzle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals with tha b.g. .

Origineel

B.G. [Talking]. Don't fuck with me. Tellin' ya. Verse One: B.G.. Nigga better tighten up. Before my clique start lighten up. Fuckin' with me Baby salutin' niggas bittin' dust. My nigga got my back thats a worry aint on my mind. I know if he got it he comin' out there slangin' iron. I got some niggas with choppers M-11 glocks ya hear me. I'm tellin' ya if thats what cha get hit with come near me. Niggas know that I stack feddi sip fine wine. I aint no hoe so come and test me I bust fifty times. Put a nigga in a blenda BLUKAH. Now you wish you wouldn't of slipped up BLUKAH BLUKAH. If you bout nigga hatin' on me I don't give a fuck. They thank I don't know they out there waitin' on me I'ma hit the bus. Nigga it'll be some shit bloody bodies all in the street. Everyday of the week fuckin' with the B.G.. (Chorus) B.G. 4x. Fuckin' with tha B.G.. Ca$h Money goin' broke puttin change on niggas brain behind me. Verse Two: B.G.. I ride dirty nigga chopper on the back seat. Ready ta hold quota nigga where ever we meet. I gotta protect me. I can't let cha doom check me. I stays on my Ps. I can't see wettin' the B.G.. Yeah I'm still the same fire boy nigga. Got beams on my toys and I still bring noise nigga. I keep it real forever treal nigga. Hoes be jockin' with ten solids cross my grill nigga. Gotta get my shine on. I stress to ya I'm bout chesse so I gotta get my grind on. I gotta ride on crome. I stress to ya we got twenty inches on everything we own. Ca$h Money off the hezzay. Besides B and Slim been way been on Fresh since the B.Geezay. It aint no secret handle biz black I keep tha ??? gangsta. He keep the fire ass trick nack. Then you know bout the H.Beezay. Wayne Juve Turk aint no way you niggas can see me. Before you step to me thank nigga. I'm tellin ya you don't need ale other drank nigga. (Chorus) 4x. Verse Three: Baby. Nigga I'm a veteran at this shit. Use my gat ta self protect me from that muthafuckin' bullshit. Niggas gettin' crossed up. Tossed up. From fuckin' with CMR niggas gettin dished up. From millionaires plus. Diamonds bezzel crush. My lil B.G. plush. From his rolex to his Lexus truck. But we'll never get enough. Got this rap game fucked up. And we greedy like some hungry tigers ikn this rap feezy. Off tha heezy. With this motherfuckin chessezy. My lil B.Geezy. Know if a nigga get outta line he gotta come see me. But for now got to Strails and get a nigga some steak and fetticeezy. So I can go by one of my hoes with a full steezy. And watch this hoe scuff up to her kneezy. And send the video tape back to B.Geezy. And when finish hand it off to Man Feezy. And when he finish won't he toss to Suga Seezy. Fuckin' with my B.Geezy. I'll clear my bank account playboy you can believe me. Verse Four: Manny Fresh. Check it out baby boy while I run this shit. The life you talkin' bout man I done done this shit. Rough rugged. Muthafuck it. If you can dig it nigga then I done already dug it. Ready like the Marines. Nigga with infared beams. I go get my shit I don't talk about dreams. Mr. Betty Crocker. Does it even cock up. Nigga knocka. Juice and vodka. Represent a stocka. If you ever get the nuts ta try ta try me. Ca$h Money records gone show yo ass head bustin' is a hobby.

 

Vertaling

B.G. [Talking]. Hou me niet voor de gek. Ik zeg het je. Vers één: B.G.. Nigga better tighten up. Before my clique start lighten up. Fuckin' with me Baby salutin' niggas bittin' dust. My nigga got my backs that a worry aint my mind. Ik weet dat als hij het heeft, hij daar komt om te slijmen. Ik heb wat negers met helikopters M-11 glocks hoor je me. Ik zeg je, als dat is waar je mee geraakt wordt, kom dan bij me in de buurt. Negers weten dat ik feddi sip fine wine. Ik ben geen hoer dus kom en test me, ik ben vijftig keer gebroken. Zet een nigga in een blenda BLUKAH. Nu wou je dat je niet was uitgegleden BLUKAH BLUKAH. Als je een nigga haat tegen mij kan het me geen reet schelen. Ze bedanken me, ik weet niet of ze op me wachten, ik ga de bus in. Dan liggen er lijken op straat. Everyday of the week fuckin' with the B.G.. (refrein) B.G. 4x. Fuckin' with tha B.G.. Ca$h Money goin' broke puttin change on niggas brain behind me. Vers twee: B.G.. I ride dirty nigga chopper on the back seat. Ready ta hold quota nigga where ever we meet. Ik moet mezelf beschermen. Ik kan me niet laten verraden. Ik blijf op mijn p's. Ik kan niet zien natin 'de B.G.. Ja, ik ben nog steeds dezelfde vuurjongen nigga. Ik heb balken op mijn speelgoed en ik breng nog steeds lawaai nigga. I keep it real forever treal nigga. De hoeren zijn aan het jokken met tien solids over mijn grill nigga. Gotta get my shine on. Ik zeg het je, ik ben over de rooie, dus ik moet mijn grind op. Ik moet op chroom rijden. Ik benadruk dat we 20 inches hebben op alles wat we bezitten. Ca$h Money off the hezzay. Trouwens B en Slim zijn al sinds de B.Geezay op Fresh. Het is geen geheim dat ik zwart ben en dat ik een gangster ben. Hij houdt de brand ass trick nack. Dan weet je van de H.Beezay. Wayne Juve Turk, jullie nikkers kunnen me niet zien. Voordat je naar me toe stapt, bedank je nigga. I'm tellin ya you don't need ale other drank nigga. (refrein) 4x. Vers drie: Baby. Neger, ik ben een veteraan in deze shit. Ik gebruik mijn gat om mezelf te beschermen tegen die klotezooi. Niggas gettin 'crossed up. Verward. Van het kloten met CMR niggas die in elkaar geslagen worden. Van miljonairs plus. Diamonds bezzel crush. Mijn kleine B.G. plush. Van zijn rolex tot zijn Lexus truck. Maar we zullen nooit genoeg krijgen. Got this rap game fucked up. En we zijn hebberig als hongerige tijgers in dit rap spel. Off tha heezy. Met deze motherfuckin chessezy. Mijn kleine B.Geezy. Ik weet dat als een neger buiten zijn boekje gaat, hij naar mij moet komen. Maar nu moet ik Strails wat steak en fetticeezy voor een neger halen. Zodat ik bij een van mijn hoeren kan gaan met een volle steezy. En toekijken hoe deze hoer tot aan haar knieën schudt. En stuur de videoband terug naar B.Geezy. En als hij klaar is, geef ik hem aan Man Feezy. En als hij klaar is, gooi hem dan naar Suga Seezy. Fuckin' met mijn B. Geezy. Ik zal mijn bankrekening leeghalen playboy je kunt me geloven. Vers vier: Manny Fresh. Check it out baby boy terwijl ik deze shit draai. Het leven waar je het over hebt man, ik heb deze shit gedaan. Rough rugged. Muthafuck it. Als je het kan graven nigga dan heb ik het al gedaan. Klaar als de mariniers. Neger met infrarode balken. Ik ga mijn shit halen, ik praat niet over dromen. Mr. Betty Crocker. Klotezooi. Nigga knocka. Sap en wodka. Vertegenwoordig een stocka. Als je ooit de ballen krijgt om mij te proberen. Ca$h Money platen laten je zien dat hoofdbreken een hobby is.