Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b o b Songtekst: back it up for bobby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b o b - back it up for bobby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back it up for bobby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b o b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b o b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back it up for bobby .

Origineel

(Yeah) (Ladies and ladies this yo jam) Don't stop it Back it up and drop it Put it in my lap girl Back it up for bobby Red bow lookin like pocahontas And the booty goin stupid like it dropped outta college Your body is hypnotic, ferocious, exotic Twist it, turn it, pull it, bop it 2 a.m. you can meet me in the lobby Cuz that thing is the bomb, atomic I had a taste and I can't do without it Cuz a girl like you's hard to find bin laden I just wanna see you drop it Now scrub up the floor likeet bitch You can do it Girl I don't doubt it Don't stop drop it like a hydraulic Yeah baby, back it up for bobby Looking like a goddess girl Show me what your body can do The way work it, then reverse it Show me what your body can do The way you work it, it's picture perfect I wanna see your body Like a green light don't stop it Back it up break it off real proper A lil' nigga do it big call me poppa And you know I'm worldwide like your wireless provider She's on that rasta, she's on that vodka, That things a monster I call that chewbacca She picture perfect where is a photographer Don't put your feet on my seat these are ostriches Freaks be watchin us dressed up provocative 8 girls in vip I call that octopus On the beat got a flow as quick as speedy gonzalez's Nigga's say I'm in my prime like I'm optimus Ease up I got this shit Nigga stop Hashtag I'm the number one topic But I just wanna see you drop it Now scrub up the floor likeet bitch You can do it Girl I don't doubt it Don't stop drop it like a hydraulic Yeah baby, back it up for bobby Lookin like a goddess girl Show me what your body can do The way work it, then reverse it Show me what your body can do The way you work it, it's picture perfect I wanna see your body (Yeah) Show me what your body can do (Yeah) I wanna see your body (Yeah) Show me what your body can do (Yeah) I wanna see your body Well supercalifragilistic she be on that dope shit Body stay in motion she deserve a trophy Something 'bout the way she move and I can't even focus Booty so devoted she deserve a promotion Got a nigga bout to cry lookin at that onion Pull up to the house she bring it out like sunny She could write a book "back it up for dummies" She love workin' wood You could say she was amish That things humongous, it needs a sponsor Please be aware there's a monster amongst us So stick with it girl, acupuncture Now back it up for bobby, from east of Atlanta You can do it Girl I don't doubt it Don't stop drop it like a hydraulic Yeah baby, back it up for bobby Lookin like a goddess girl Show me what your body can do The way work it Then reverse it Show me what your body can do The way you work it It's picture perfect I wanna see your body (Yeah) Show me what your body can do (Yeah) I wanna see your body (Yeah) Show me what your body can do (Yeah) I wanna see your body (Back it up for bobby) (Booty going stupid like it dropped out of college)

 

Vertaling

(Ja) (Dames en dames, deze jam) Stop het niet Maak een back-up en laat het vallen Leg het in mijn schoot meisje Maak een back-up voor bobby Rode strik lijkt op pocahontas En de buit wordt stom alsof hij van de universiteit is gevallen Je lichaam is hypnotisch, woest, exotisch Draai eraan, draai eraan, trek eraan, sla erop 2 uur 's ochtends kun je me ontmoeten in de lobby Want dat ding is de atoombom Ik proefde en kan niet zonder Want een meisje als jij is moeilijk te vinden met een vuilnisbak Ik wil je gewoon laten vallen Schrob nu op de vloer als een teef Je kunt het Meisje, ik twijfel er niet aan Laat het niet stoppen als een hydraulisch systeem Ja schat, steun het voor bobby Ziet eruit als een godinmeisje Laat me zien wat je lichaam kan doen De manier waarop het werkt en het vervolgens omkeren Laat me zien wat je lichaam kan doen Zoals u het werkt, het is perfect voor de foto ik wil je lichaam zien Als een groen licht stop het niet Maak er een back-up van, breek het echt af Een kleine neger doet het groot noem me poppa En je weet dat ik wereldwijd ben zoals je draadloze provider Ze zit op die rasta, ze zit op die wodka, Dat soort dingen noem ik dat chewbacca Ze beeldt zich perfect uit waar een fotograaf is Zet je voeten niet op mijn stoel, dit zijn struisvogels Freaks, kijk ons ??verkleed provocerend aan 8 meiden in vip noem ik die octopus Op de beat kreeg een stroom zo snel als die van snelle Gonzalez Nigga zegt dat ik in mijn bloei ben alsof ik optimus ben Gemak, ik heb deze shit Nigga stop Hashtag Ik ben het belangrijkste onderwerp Maar ik wil je gewoon zien vallen Schrob nu op de vloer als een teef Je kunt het Meisje, ik twijfel er niet aan Laat het niet stoppen als een hydraulisch systeem Ja schat, steun het voor bobby Ziet eruit als een godinmeisje Laat me zien wat je lichaam kan doen De manier waarop het werkt en het vervolgens omkeren Laat me zien wat je lichaam kan doen Zoals u het werkt, het is perfect voor de foto ik wil je lichaam zien (Ja) Laat me zien wat je lichaam kan doen (Ja) ik wil je lichaam zien (Ja) Laat me zien wat je lichaam kan doen (Ja) ik wil je lichaam zien Nou supercalifragilistisch ze is op die dope shit Lichaam in beweging blijven verdient ze een trofee Iets over de manier waarop ze beweegt en ik kan niet eens focussen Booty zo toegewijd dat ze een promotie verdient Ik heb een nigga-aanval om naar die ui te huilen Trek naar het huis, ze brengt het naar buiten als zonnig Ze zou een boek kunnen schrijven 'een back-up maken voor dummies' Ze houdt van hout bewerken Je zou kunnen zeggen dat ze amish was Die dingen zijn gigantisch, het heeft een sponsor nodig Houd er rekening mee dat er een monster onder ons is Dus blijf erbij meisje, acupunctuur Maak nu een back-up voor bobby, uit het oosten van Atlanta Je kunt het Meisje, ik twijfel er niet aan Laat het niet stoppen als een hydraulisch systeem Ja schat, steun het voor bobby Ziet eruit als een godinmeisje Laat me zien wat je lichaam kan doen De manier waarop het werkt Draai het dan om Laat me zien wat je lichaam kan doen De manier waarop je het werkt Het is perfect voor de foto ik wil je lichaam zien (Ja) Laat me zien wat je lichaam kan doen (Ja) ik wil je lichaam zien (Ja) Laat me zien wat je lichaam kan doen (Ja) ik wil je lichaam zien (Back-up voor bobby) (Booty wordt dom alsof het van de universiteit is gevallen)