Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b.o.b Songtekst: back me up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b.o.b - back me up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back me up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b.o.b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b.o.b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back me up .

Origineel

[Hook] Eastside gon' back me up Gon' back me up Westside gon' back me up Gon' back me up Southside gon' back me up Gon' back me up Northside gon' back me up, yeah [Verse 1] Everywhere I plant my feet Everybody know 'bout me, nigga I ain't gotta say one word I-I ain't gotta show ID, nigga Back when I was in 10th grade I saved up, got a set of gold teeth And I took 'em out, but 7 years later, I got seven sets of gold teeth, nigga I'm Bobby Bands; I do that Private jew; I flew that 40k; I threw that A quarter pound; I blew that It sounds crazy, but it ain't nothin' to it She's a freak, but I already knew it She looked at me and said, "I'm your biggest fan" I told her, "if it's real, then tattoo it" Every day, I wake up, smoking like Jamaicans Like an occupation, this is so outrageous Head so good I'm making Bill Cosby faces Dip in that pudding, like vanilla wafers Feet on the carpet, then to the office Then to the closet, many different flavors Someone tell my lawyer call the label And tell them hurry up with the paper, ha! [Hook] Eastside gon' back me up Gon' back me up Westside gon' back me up Gon' back me up Southside gon' back me up Gon' back me up Northside gon' back me up, yeah Eastside gon' back me up Gon' back me up Westside gon' back me up Gon' back me up Southside gon' back me up Gon' back me up Northside gon' back me up, yeah [Verse 2] You niggas trying to act like Bob ain't dope, nigga, stop that shit That's $50,000 Alpaca; you gotta blot that shit, fool Look at this resume; can't nobody top that shit And unless you the girl I'm fucking Then you don't really need to be on Bob dick Like that, mmm, like that, huh Take a second, let me get it right back, huh They was hoping that I'd probably fall off, right? But all that fell was them haters on my back, yeah I-I-I ain't even got No Genre, but this ganja give contact, yeah Well, how the hell they gon' call this the "rap game" when most of y'all niggas can't rap? Most of y'all niggas so whack Most of y'all ain't got--mo-most of y'all ain't got no swag Most of y'all bap, most of y'all niggas so flawed And all real niggas know that 'Cause see this is not necessarily based on dexterity 'Cause the things they're tellin' me is I'm good as I'll ever be I'm good as I'll ever be In the hood I'm incredibly understood 'cause it's definitely in my blood, I'm a pedigree, nigga Wow! [Hook] Eastside gon' back me up Gon' back me up Westside gon' back me up Gon' back me up Southside gon' back me up Gon' back me up Northside gon' back me up, yeah Eastside gon' back me up Gon' back me up Westside gon' back me up Gon' back me up Southside gon' back me up Gon' back me up Northside gon' back me up, yeah

 

Vertaling

[Hook] Eastside gon' back me up Gon' back me up Westside gon' back me up Gon' back me up Southside gon' back me up Gon' back me up Northside gon' back me up, yeah [Verse 1] Overal waar ik mijn voeten neerzet Everybody know 'about me, nigga I ain't gotta say one word Ik hoef geen ID te laten zien, nigga Back when I was in 10th grade Ik heb gespaard, en een set gouden tanden gekocht En ik heb ze eruit gehaald, maar 7 jaar later, heb ik zeven sets gouden tanden, nigga Ik ben Bobby Bands; ik doe dat Private jew; I flew that 40k; Ik gooide dat Een kwart pond; Ik blies dat Het klinkt gek, maar er is niets aan Ze is een freak, maar dat wist ik al Ze keek me aan en zei, "Ik ben je grootste fan" Ik zei haar, "als het echt is, tatoeëer het dan" Elke dag, word ik wakker, rokend als Jamaicanen. Zoals een beroep, dit is zo schandalig Het hoofd is zo goed dat ik Bill Cosby gezichten trek. Dip in die pudding, zoals vanille wafels Voeten op het tapijt, dan naar het kantoor Dan naar de kast, veel verschillende smaken Laat iemand mijn advocaat het label bellen En zeg hen op te schieten met het papier, ha! [Hook] Eastside gon' back me up Gon' back me up Westside gon' back me up Gon' back me up Southside gon' back me up Gon' back me up Northside gon' back me up, yeah Eastside gon' back me up Gon' back me up Westside gon' back me up Gon' back me up Southside gon' back me up Gon' back me up Northside gon' back me up, yeah [Verse 2] Jullie niggas proberen te doen alsof Bob niet dope is, nigga, stop die shit Dat is 50.000 dollar Alpaca, je moet die rotzooi weggooien, dwaas. Kijk naar dit CV, niemand kan dat overtreffen. En tenzij jij het meisje bent dat ik neuk Dan hoef je niet op Bob's lul te zitten. Zoals dat, mmm, zoals dat, huh Wacht even, laat me het meteen terug doen. Ze hoopten dat ik er waarschijnlijk af zou vallen, toch? Maar het enige dat viel waren de haters op mijn rug, ja Ik heb niet eens een genre, maar deze ganja geeft contact, ja. Nou, hoe kunnen ze dit in godsnaam de "rap game" noemen als de meeste van jullie niggas niet kunnen rappen? De meeste van jullie nikkers zijn zo gek De meeste van jullie hebben geen... de meeste van jullie hebben geen swag De meeste van jullie bap, de meeste van jullie niggas zijn zo gebrekkig And all real niggas know that 'Cause see this is not necessarily based on dexterity 'Cause the things they're tellin' me is Ik ben zo goed als ik ooit zal zijn I'm good as I'll ever be In de buurt word ik ongelooflijk begrepen, want het zit zeker in mijn bloed, ik ben een stamboom, nigga Wow! [Hook] Eastside gon' back me up Gon' back me up Westside gon' back me up Gon' back me up Southside gon' back me up Gon' back me up Northside gon' back me up, yeah Eastside gon' back me up Gon' back me up Westside gon' back me up Gon' back me up Southside gon' back me up Gon' back me up Northside gon' back me up, yeah