Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b o b Songtekst: don t break my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b o b - don t break my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t break my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b o b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b o b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t break my heart .

Origineel

I close my eyes but what's the point? I know sleep'll never set me free. So much desire, so much desire: Look at what you've done to me. I take a drive down in the city, Stop and get a drink or two. Secretly prayin', secretly prayin', Somehow I'll run in to you. Ooh, can't get you out of my mind Ooh, can't get you out of my mind Love is cruel, love is beautiful, Love is all shadow and light. Jesus forgive me, Jesus forgive me, Baby, where are you tonight? Ooh, can't get you out of my mind Ooh, can't get you out of my mind Why'd you have to walk into my life, And tear it all apart with a kiss? Everything was going along all right, Why'd you make me want you like this? Love is cruel, love is beautiful, Love is all shadow and light. Love is cruel, love is beautiful, Love is all shadow and light. I close my eyes but what's the point? I know sleep'll never set me free. So much desire, so much desire: Look at what you've done to me. Love is cruel, love is beautiful, Love is all shadow and light. Jesus forgive me, Jesus forgive me, Baby, where are you tonight? Jesus forgive me, Jesus forgive me, Baby, where are you tonight? Jesus forgive me, Jesus forgive me, Baby, where are you tonight? Ooh, can't get you out of my mind Ooh, can't get you out of my mind. Ooh, can't get you out of my mind, Can't get you out of my mind. Love is cruel, love is beautiful, (Can't get you out of my mind.) Love is all shadow and light. (Can't get you out of my mind.) Love is cruel, love is beautiful (Can't get you out of my mind.) Love is all shadow and light. Love is cruel, love is beautiful, Love is all shadow and light. Love is all shadow and light. Love is cruel, love is beautiful, Love is all shadow and light.

 

Vertaling

Ik sluit mijn ogen, maar wat heeft het voor zin? Ik weet dat slaap me nooit zal bevrijden. Zoveel verlangen, zoveel verlangen: Kijk eens wat je me hebt aangedaan. Ik maak een rit door de stad, Stop en drink wat of twee. Stiekem bidden, stiekem bidden, Op de een of andere manier kom ik je tegen. Ooh, ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen Ooh, ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen Liefde is wreed, liefde is mooi, Liefde is allemaal schaduw en licht. Jezus vergeef me, Jezus vergeef me, Baby, waar ben je vanavond? Ooh, ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen Ooh, ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen Waarom moest je mijn leven binnenlopen, En alles uit elkaar scheuren met een kus? Alles ging goed, Waarom heb je me zo willen hebben? Liefde is wreed, liefde is mooi, Liefde is allemaal schaduw en licht. Liefde is wreed, liefde is mooi, Liefde is allemaal schaduw en licht. Ik sluit mijn ogen, maar wat heeft het voor zin? Ik weet dat slaap me nooit zal bevrijden. Zoveel verlangen, zoveel verlangen: Kijk eens wat je me hebt aangedaan. Liefde is wreed, liefde is mooi, Liefde is allemaal schaduw en licht. Jezus vergeef me, Jezus vergeef me, Baby, waar ben je vanavond? Jezus vergeef me, Jezus vergeef me, Baby, waar ben je vanavond? Jezus vergeef me, Jezus vergeef me, Baby, waar ben je vanavond? Ooh, ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen Ooh, ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen. Ooh, kan je niet uit mijn gedachten krijgen, Ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen. Liefde is wreed, liefde is mooi, (Ik kan je niet uit mijn gedachten zetten.) Liefde is allemaal schaduw en licht. (Ik kan je niet uit mijn gedachten zetten.) Liefde is wreed, liefde is mooi (Ik kan je niet uit mijn gedachten zetten.) Liefde is allemaal schaduw en licht. Liefde is wreed, liefde is mooi, Liefde is allemaal schaduw en licht. Liefde is allemaal schaduw en licht. Liefde is wreed, liefde is mooi, Liefde is allemaal schaduw en licht.