Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b o b Songtekst: don t let me fall

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b o b - don t let me fall ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t let me fall? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b o b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b o b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t let me fall .

Origineel

Well it was just a dream Just a moment ago I was up so high Lookin' down at the sky Don't let me fall I was shooting for stars On a Saturday night They say what goes up Muste down But don't let me fall Don't let me fall Don't let me fall They say what goes up Muste down But don't let me fall Don't let me fall 'Cause I'm glidin' up there Oh so very high that if the Clouds were to drop me Than I'd fall out the sky I don't really, know why I'm here I guess I'm, just here for the ride I swear it, feels like I'm dreamin' This vividly, defined, yeah So call me whenever you want Call me whenever you'd like But lets get one thing straight You know my name, so I run this town When I'm on this mic, yeah So here I go B.O.B, Bobby Ray I don't know, need I know But I know that I flow Rack 'em up, knock 'em down Dominos, then I go Where's my story goes I don' been done down here before Come into my eastern Decatur home 'Cause I was in the cold Tryin' to keep my toes unfroze Now I'm in your house Now I'm in your soul Now I'm everywhere that your Ipod goes Everything I seen was a dream Just a moment ago But it was just a dream Just a moment ago I was up so high Lookin' down at the sky Don't let me fall I was shootin' for stars On a Saturday night They say what goes up Muste down But don't let me fall Don't let me fall Don't let me fall They say whates up Muste down But don't let me fall Don't let me fall Don't let me fall Don't let me fall They say what goes up Muste down But don't let me fall Don't let me fall Yeah, not far much lower From where that pavement is 'Cause there ain't no parachute That they can make for this 'Cause I put my pain my heart My soul my faith in this Does anyone feel like how I feel Then you can relate to this Just a blaze of this Maybe roll one up and take a hit Toast to the good life Then take a sip Vaca' everyday yea take a trip It was easy to see I was made for this From the whom all the way To the grave I spit Just to show all you niggas What greatness is, yeah I'm talkin' very lucid Like makin' movies To picture my life, boy You need a higher resolution I used to cut class in the day Then run away at night But now I'm ruler of the upper class And I don't even write

 

Vertaling

Nou, het was maar een droom Zojuist Ik was zo hoog Kijk naar de lucht Laat me niet vallen Ik fotografeerde voor sterren Op een zaterdagavond Ze zeggen wat er omhoog gaat Muste naar beneden Maar laat me niet vallen Laat me niet vallen Laat me niet vallen Ze zeggen wat er omhoog gaat Muste naar beneden Maar laat me niet vallen Laat me niet vallen 'Want ik glijd daarboven Oh zo hoog dat als de Wolken zouden me laten vallen Dan zou ik uit de lucht vallen Ik weet niet echt waarom ik hier ben Ik denk dat ik hier ben voor de rit Ik zweer het, het voelt alsof ik droom Dit is levendig gedefinieerd, ja Bel me dus wanneer je maar wilt Bel me wanneer je maar wilt Maar laten we één ding duidelijk maken Je kent mijn naam, dus ik run deze stad Als ik deze microfoon gebruik, ja Dus hier ga ik B.O.B, Bobby Ray Ik weet het niet, moet ik het weten Maar ik weet dat ik stroom Leg ze neer, gooi ze neer Dominos, dan ga ik Waar gaat mijn verhaal naartoe Ik ben hier nog niet eerder geweest Kom naar mijn oostelijke Decatur-huis Omdat ik het koud had Ik probeer mijn tenen te bevriezen Nu ben ik in je huis Nu ben ik in je ziel Nu ben ik overal waar je Ipod gaat Alles wat ik zag was een droom Zojuist Maar het was maar een droom Zojuist Ik was zo hoog Kijk naar de lucht Laat me niet vallen Ik was op zoek naar sterren Op een zaterdagavond Ze zeggen wat er omhoog gaat Muste naar beneden Maar laat me niet vallen Laat me niet vallen Laat me niet vallen Ze zeggen whates up Muste naar beneden Maar laat me niet vallen Laat me niet vallen Laat me niet vallen Laat me niet vallen Ze zeggen wat er omhoog gaat Muste naar beneden Maar laat me niet vallen Laat me niet vallen Ja, niet veel lager Van waar die stoep is Omdat er geen parachute is Dat ze hiervoor kunnen zorgen 'Omdat ik mijn pijn mijn hart legde Mijn ziel mijn geloof hierin Heeft iemand zin in hoe ik me voel Dan kun je je hiermee verhouden Gewoon een uitbarsting hiervan Misschien eentje oprollen en een hit maken Toast op het goede leven Neem dan een slok Vaca 'alledaagse reis Het was gemakkelijk te zien dat ik hiervoor gemaakt was Van de wie helemaal Ik spuug naar het graf Gewoon om je provence te laten zien Wat een grootsheid is, ja Ik praat erg lucide Zoals films maken Om mijn leven voor te stellen, jongen Je hebt een hogere resolutie nodig Ik sneed vroeger de les Ren dan 's nachts weg Maar nu ben ik heerser van de hogere klasse En ik schrijf niet eens