Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b o b Songtekst: feet don t fail me now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b o b - feet don t fail me now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feet don t fail me now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b o b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b o b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feet don t fail me now .

Origineel

Feet don't fail me now I said feet don't fail me now I said feet don't fail me now While these niggas run they mouth Imma run this city so feet don't fail me now I never will stand still I still run this here Feet don't fail me now I said feet don't fail me now I said feet don't fail me now It's the rap thespian, trap champion Dude never lose even when you think he can't even win Again, don't nobody do it like the kid do Talkin bout the greatest better throw him on the list too (who) Way at the top even stopped dreamin even in the offseason I'm steamin (hot) Hurry up somebody better check our temperature On the fire titan like the movie they remember us Plus how can a nigga hate for real when resilience the only thing matchin' my brilliance Hahaha lol niggas kill me Look mama no guns and I'm still G Whoda thought from baker rows center hill he get so much aplished niggas plot to try to kill me And keep it real we try yet and still we die out in the battle field but don't nobody feel me While these niggas run they mouth Imma run this city so feet don't fail me now I never will stand still I still run this here Feet don't fail me now I said feet don't fail me now I said feet don't fail me now Yea, sign yours sincerely I been up on my game, really they just started listening So when you talk about the greats you got to mention me And if you're smellin' dro you know that I'm in the vicinity Flawless with symmetry Yea, since elementary niggas bite the style like they tryna swap identities Empty refrigerators all I see up in my memory Now I'm in the club withplimentary Hennessy But this a jungle so you hear the snakes slitherin' These niggas fake like a face with no blemishes So I'm movin' with the force of an olympian So cold with it you would think that I invented it Yea, I got a million ways to get it in All day back and forth like tennis is Another day at the office to handle business From the beginning I sprinted knew where the finish is While these niggas run they mouth Imma run this city so feet don't fail me now I never will stand still I still run this here Feet don't fail me now I said feet don't fail me now I said feet don't fail me now I heard the tip I won't and shame on they ass Since the presence is a gift I wont refrain from the past Imma young stunner focused and ready to smash Niggas on that sucka shit boy they really appeared sad If my feet don't fail me I shall be crowned But they never failed me before why would they fail now I'm the one to call on look how they kept it down Hopin they got the right number I hear the skeptical sounds I made they ass I'm made to last Niggas thinking that they on fire I blaze they ass (I mean it) I'm hopin you see itparing me to rappers is silly Them boys stale packin up illys And all my niggas packin the illy my fraction is gritty we large The best kush the only reason I'm beggin' your pardon Cats don't know how to act in the presence of don's I'm just bein a playa while they bitches enjoyin' my charm [Chorus - T.I.] While these niggas run they mouth Imma run this city so feet don't fail me now I never will stand still I still run this here Feet don't fail me now I said feet don't fail me now I said feet don't fail me now

 

Vertaling

Voeten laten me nu niet in de steek Ik zei dat voeten me nu niet in de steek laten Ik zei dat voeten me nu niet in de steek laten Terwijl deze provence lopen, mond ze Ik leid deze stad, zodat voeten me nu niet in de steek laten Ik zal nooit stilstaan Ik run dit nog steeds hier Voeten laten me nu niet in de steek Ik zei dat voeten me nu niet in de steek laten Ik zei dat voeten me nu niet in de steek laten Het is de rap-thespian, trap-kampioen Kerel verliest nooit, zelfs niet als je denkt dat hij niet eens kan winnen Nogmaals, doe niemand zoals de jongen Over de grootste beter gesproken, gooi hem ook op de lijst (wie) Helemaal bovenaan stopte ik zelfs met dromen, zelfs in het laagseizoen ben ik aan het stomen (heet) Schiet op, iemand kan onze temperatuur beter controleren Op het vuur titan zoals de film herinneren ze ons Plus hoe kan een nigga echt haten als veerkracht het enige is dat bij mijn schittering past Hahaha lol provence vermoord me Kijk mama geen wapens en ik ben nog steeds G Whoda dacht van Baker Hill's Center Hill dat hij zoveel succes had met het vinden van een plan om me te vermoorden En houd het echt, we proberen het nog steeds en toch sterven we uit in het slagveld, maar niemand voelt me Terwijl deze provence lopen, mond ze Ik leid deze stad, zodat voeten me nu niet in de steek laten Ik zal nooit stilstaan Ik run dit nog steeds hier Voeten laten me nu niet in de steek Ik zei dat voeten me nu niet in de steek laten Ik zei dat voeten me nu niet in de steek laten Ja, teken de uwe oprecht Ik was bezig met mijn spel, eigenlijk begonnen ze gewoon te luisteren Dus als je over de grootheden praat, moet je me noemen En als je stinkt, weet je dat ik in de buurt ben Onberispelijk met symmetrie Ja, aangezien elementaire provence de stijl bijten alsof ze identiteiten proberen te ruilen Lege koelkasten alles wat ik in mijn geheugen zie Nu zit ik in de club met gratis Hennessy Maar dit is een jungle, dus je hoort de slangen glijden Deze vinden nep als een gezicht zonder vlekken Dus ik beweeg me met de kracht van een olympiër Zo koud ermee zou je denken dat ik het heb uitgevonden Ja, ik heb een miljoen manieren om het binnen te krijgen De hele dag heen en weer zoals tennis is Weer een dag op kantoor om zaken af ??te handelen Vanaf het begin wist ik te sprinten waar de finish was Terwijl deze provence lopen, mond ze Ik leid deze stad, zodat voeten me nu niet in de steek laten Ik zal nooit stilstaan Ik run dit nog steeds hier Voeten laten me nu niet in de steek Ik zei dat voeten me nu niet in de steek laten Ik zei dat voeten me nu niet in de steek laten Ik hoorde de tip die ik niet wil en ik schaam me voor hun kont Omdat de aanwezigheid een geschenk is, onthoud ik me niet van het verleden Imma jonge knaller gefocust en klaar om te breken Provence op die sucka shit jongen, ze leken echt verdrietig Als mijn voeten me niet in de steek laten, word ik gekroond Maar ze hebben me nooit eerder in de steek gelaten, waarom zouden ze nu falen Ik ben degene die belt om te kijken hoe ze het laag hielden Hopende dat ze het juiste nummer hebben, hoor ik de sceptische geluiden Ik heb ze gemaakt, ik ben gemaakt om lang mee te gaan Provence denken dat ze in brand staan ??ik blaze ze kont (ik meen het) Ik hoop dat je ziet dat het me dwaas maakt om rappers te zien Die oude jongens verpakken illys En al mijn provence in de illy mijn fractie is korrelig we groot De beste kush, de enige reden waarom ik je vergeef Katten weten niet hoe ze moeten handelen in aanwezigheid van don's Ik ben gewoon een playa terwijl ze teven genieten van mijn charme [Refrein - T.I.] Terwijl deze provence lopen, mond ze Ik leid deze stad, zodat voeten me nu niet in de steek laten Ik zal nooit stilstaan Ik run dit nog steeds hier Voeten laten me nu niet in de steek Ik zei dat voeten me nu niet in de steek laten Ik zei dat voeten me nu niet in de steek laten