Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b o b Songtekst: fist pump

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b o b - fist pump ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fist pump? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b o b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b o b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fist pump .

Origineel

Do you know where we at now? (at now) Drinkin' bottles 'til we pass out (pass out) They don't even know how to act now (act now) Now put your fist in the air, fi-fist in the air air air air Now fist pump fist pump fist pump fist pump Now fist pump fist pump fist pump fist pump Now fist pump fist pump fist pump fist pump Now fist pump now fist pump now fist pump now fist pump Baby jump around for me, bounce Say that shit now break it down for me (down for me) Let's hit the buckle, couple rounds with me (rounds with me) Grab my hand, let me take you to VIP (chuck chuck VIP) See, my life is like a movie Patient, what the fuck is you thinkin'? Better yet, what the fuck is you drinkin'? Better yet, what the fuck is you smokin'? What's hapennin'? What's up? If you feel like me, you're fucked up, put your cup up I'm in the club poppin' bottles, got a girl drunk Say the instance of a fist pump If you that call, if you that jump Arms in the air, Shawty do the fist pump Do you know where we at now? (at now) Drinkin' bottles 'til we pass out (pass out) They don't even know how to act now (act now) Now put your fist in the air, fi-fist in the air air air air... Now fist pump fist pump fist pump fist pump Now fist pump fist pump fist pump fist pump Now fist pump fist pump fist pump fist pump Now fist pump now fist pump now fist pump now fist pump Fuckin' off the club when we fist pump Whole party lookin' at us crazy cause we destruct My body showin' symptoms of liquor in my system Her booty workin' hard like it's time to own a pension Now listen: face face I'm drash Don't really wanna see me no more Can't say we gang high, ballin' like a bank shot Around, get your ego broke Last time I was dissed up I swear it was a year ago From standin' up when we leave the club I'm a call that shit a miracle 'Cause damn, I'm gold Twist up, mixed up, twist up And her booty too big for the seats in my coup I'm a have to put it in the pick-up truck Damn, I'm gold Mixed up, twist up, mixed up And we feelin' leave here with so many bad bitches We gon have to take 'em home in the pick-up Do you know where we at now? (at now) Drinkin' bottles 'til we pass out (pass out) They don't even know how to act now (act now) Now put your fist in the air, fi-fist in the air air air air Now fist pump fist pump fist pump fist pump Now fist pump fist pump fist pump fist pump Now fist pump fist pump fist pump fist pump Now fist pump now fist pump now fist pump now fist pump

 

Vertaling

Weet je waar we nu zijn? (nu) Flessen drinken tot we flauwvallen (flauwvallen) Ze weten niet eens hoe ze nu moeten handelen (handel nu) Steek nu je vuist in de lucht, vuist in de lucht, lucht, lucht, lucht Nu vuistpomp vuistpomp vuistpomp vuistpomp Nu vuistpomp vuistpomp vuistpomp vuistpomp Nu vuistpomp vuistpomp vuistpomp vuistpomp Nu vuistpomp nu vuistpomp nu vuistpomp nu vuistpomp Baby spring voor me rond, stuiter Zeg die shit nu opsplitsen voor mij (beneden voor mij) Laten we de gesp raken, paar rondes met mij (rondes met mij) Grijp mijn hand, laat me je meenemen naar VIP (chuck chuck VIP) Kijk, mijn leven is als een film Geduld, wat denk je verdomme? Beter nog, wat drink je verdomme? Beter nog, wat rook je verdomme? Wat is er gebeurd? Hoe gaat het? Als je me voelt, ben je in de war, zet je beker op Ik zit in de club en drink flessen, ik heb een meisje dronken Zeg het voorbeeld van een vuistpomp Als je dat telefoontje, als je dat springt Armen in de lucht, Shawty doet de vuistpomp Weet je waar we nu zijn? (nu) Flessen drinken tot we flauwvallen (flauwvallen) Ze weten niet eens hoe ze nu moeten handelen (handel nu) Steek nu je vuist in de lucht, vuist in de lucht lucht lucht lucht ... Nu vuistpomp vuistpomp vuistpomp vuistpomp Nu vuistpomp vuistpomp vuistpomp vuistpomp Nu vuistpomp vuistpomp vuistpomp vuistpomp Nu vuistpomp nu vuistpomp nu vuistpomp nu vuistpomp Verdomme van de club als we vuist pompen Het hele feest kijkt ons gek aan omdat we vernietigen Mijn lichaam vertoont symptomen van sterke drank in mijn systeem Haar buit werkt hard alsof het tijd is om een ??pensioen te bezitten Luister nu: gezicht, ik ben drash Ik wil me niet meer echt zien Ik kan niet zeggen dat we een hoge gang hebben, ballin 'als een bankschot Rond, maak je ego kapot De laatste keer was ik bedrogen Ik zweer dat het een jaar geleden was Van opstaan ??als we de club verlaten Ik ben een telefoontje dat een wonder is Omdat ik verdomd ben, ben ik goud Twist up, verwisseld, twist up En haar buit te groot voor de stoelen in mijn coup Ik moet hem in de pick-up truck stoppen Verdomme, ik ben goud Door elkaar gehaald, door elkaar gehaald, door elkaar gehaald En we voelen ons hier weggaan met zoveel slechte teven We moeten ze mee naar huis nemen in de pick-up Weet je waar we nu zijn? (nu) Flessen drinken tot we flauwvallen (flauwvallen) Ze weten niet eens hoe ze nu moeten handelen (handel nu) Steek nu je vuist in de lucht, vuist in de lucht, lucht, lucht, lucht Nu vuistpomp vuistpomp vuistpomp vuistpomp Nu vuistpomp vuistpomp vuistpomp vuistpomp Nu vuistpomp vuistpomp vuistpomp vuistpomp Nu vuistpomp nu vuistpomp nu vuistpomp nu vuistpomp