Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b o b Songtekst: lost generation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b o b - lost generation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lost generation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b o b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b o b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lost generation .

Origineel

Skulls and crossbones and death bandanas A liqueur store in every corner in Atlanta Cops riding round tossing niggas in the slammer Tell me what's wrong I could really use some answers Nowadays everybody wants to be a rapper About two years ago everybody was a trapper Obviously money is what everybody's after Cos slavery ain't changed it's a modern day disaster Now these are my words from me to you Everything you do from your shades to your shoes From your chains to your coupe came from the two Trust me I would know I was raised on the two Ok, now let me just get your attention Imma turn the tables so you don't get defensive Imma put my bullshit aside for a second Cos I cant be fake, cos God won't let me I used to wear a grill because it was the trend Not because I liked it, I just wanted to fit in Then I got Eastside tatted on my skin And I tried to get dreads but my hair was too big But I was lost, I ain't know who I was What else was there to do besides look like a thug So in my senior year at Columbia High I dropped out of High School when I got signed B.o.B was the name, I ain't like Bobby Ray 'cause I was ashamed But you can call me Bobby Ray from this day forth and I could give a damn about the fame and fortune Honestly I don't even listen to rap 'Cause when I turn the radio on, outes crap And if you make good music that's okay, but On the radio that they don't play Its easy to see we created a beast 'Cause everybody wants to hear what they don't need And now all the rappers got a stoller to give you That bullshit music so they can continue to live The position that I'm in is quite an interesting predicament I will admit But you can count on me cos I'm refusing to give in 'Cause Imma give you music cos we need it to exist, bitch So imma play my guitar, rap about aliens and sing about stars Til you understand that's what we are So we ain't got to struggle no more so we don't starve I swear to God I love you with every bar We all got problems that need to be solved So while I got the mic Imma speak my thoughts And Imma keep it real til the day I fall

 

Vertaling

Schedels en gekruiste beenderen en doodsbandana's Een likeurwinkel in elke hoek van Atlanta Politie rijdt rond en gooit provence in de slammer Vertel me wat er aan de hand is. Ik zou wel wat antwoorden kunnen gebruiken Tegenwoordig wil iedereen rapper worden Ongeveer twee jaar geleden was iedereen een trapper Iedereen is duidelijk op zoek naar geld Omdat de slavernij niet is veranderd, is het een moderne ramp Dit zijn mijn woorden van mij tot jou Alles wat je doet, van je zonnebril tot je schoenen Van je kettingen tot je coupé kwamen van de twee Geloof me, ik zou weten dat ik op de twee ben opgegroeid Ok, laat me nu even je aandacht trekken Ik ga de rollen omdraaien zodat je niet defensief wordt Imma legde mijn onzin even opzij Omdat ik niet nep kan zijn, want God laat het me niet toe Ik droeg altijd een grill omdat het de trend was Niet omdat ik het leuk vond, ik wilde er gewoon in passen Toen kreeg ik Eastside op mijn huid getatoeëerd En ik probeerde dreads te krijgen, maar mijn haar was te groot Maar ik was verdwaald, ik weet niet wie ik was Wat was er nog meer te doen dan op een misdadiger lijken Dus in mijn laatste jaar bij Columbia High Ik verliet de middelbare school toen ik werd aangemeld B.o.B was de naam, ik ben niet zoals Bobby Ray omdat ik me schaamde Maar je kunt me vanaf vandaag Bobby Ray noemen Ik zou verdomd kunnen schelen over de roem en het fortuin Eerlijk gezegd luister ik niet eens naar rap Want als ik de radio aanzet, is het onzin En als je goede muziek maakt, is dat oké, maar Op de radio die ze niet spelen Het is gemakkelijk te zien dat we een beest hebben gemaakt Omdat iedereen wil horen wat ze niet nodig hebben En nu hebben alle rappers een stoller om je te geven Die onzin muziek zodat ze kunnen blijven leven De positie waarin ik me bevind, is een behoorlijk interessante situatie die ik zal toegeven Maar je kunt op me rekenen omdat ik weiger toe te geven Omdat Imma je muziek geeft omdat we het nodig hebben om te bestaan, trut Dus ik speel gitaar, rap over aliens en zing over sterren Tot je begrijpt dat we dat zijn Dus we hoeven niet meer te vechten, dus verhongeren we niet Ik zweer bij God dat ik van je hou bij elke bar We hebben allemaal problemen die moeten worden opgelost Dus terwijl ik de microfoon kreeg, sprak Imma mijn gedachten uit En ik houd het echt tot de dag dat ik val