Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b o b Songtekst: provo king

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b o b - provo king ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van provo king? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b o b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b o b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals provo king .

Origineel

I am the provo king, the leader of the unknown beings I am exactly what the fuck you're thinkin' provo means The line I walk is thinner than a fuckin' yo-yo string So what the fuck is crazy? For me there's no such thing So much emotion, I can sense it but it's so unseen Cause when the other side is callin', your phone don't ring You know what my logo means, wear [?] Polo jeans Somethin', somethin', somethin', virtuoso dreams The tubes is knockin', you pillow talkin in red, white and blue pajamas Sometimes I'm super honest, cause I can't be who you want me to be Or how they want me to speak Yeah I'm a free thinker, that's why they'rein' for me Yeah you niggas asleep, that's why I'm callin' you sheep Deep fry your mind, you a human omelette with cheese The all seein' eye, the beast monitors me Your mama, your daddy, your auntie, your uncle, your neice And a nigga came up, lookin' in the street lights Tryna dodge a gun, and the judge and police lights We out here starvin' tryna find a way to eat right 'Bout to touch the sky, let a nigga get his feet right Nigga came up, nigga came up I said a nigga came up, a nigga came up A nigga came up, lookin' at the street lights Tryna survive another night on the east side And we out here starvin' tryna find a way to eat right 'Bout to touch the sky, let a nigga get his feet right A nigga came up, a nigga came up I said a nigga came up, a nigga came up [Verse 2] Redeem myself for who? Redeem myself for you? Redeem myself for your squad? Redeem myself for your crew? I'm tradin' blows with a giant, I'm in the ring with a deuce I broke myself out the chains, I cut myself out the noose So fuck your slanted review, you write at home in your room So busy spreadin' the hate, you end up missin' the truth You mothafuckas can shove it, I never back down for nothin' The man got his hand up your pants, you just a puppet I'm throwin' a fit and fussin' cause niggas killin' their cousin Make it worse, he just a kid, kid of your mama's brother Ask the world, can I live, live, live? No discussion 'Fore they put you in the picture, first they gotta check the color Where are your rights that get left in the dust? They get the cheese and don't throw us the crust Plus sayin' please doesn't make it a must So we get strapped, give me buck or I bust And a nigga came up, lookin' in the street lights Tryna dodge a gun, and the judge and police lights We out here starvin' tryna find a way to eat right 'Bout to touch the sky, let a nigga get his feet right Nigga came up, nigga came up I said a nigga came up, a nigga came up A nigga came up, lookin' at the street lights Tryna survive another night on the east side And we out here starvin' tryna find a way to eat right 'Bout to touch the sky, let a nigga get his feet right A nigga came up, a nigga came up I said a nigga came up, a nigga came up Dark skinned nigga, light skinned nigga Don't mean shit when the light man hit yah I said dark skinned nigga, light skinned nigga See you on the news, hope your white friends miss you Cause a nigga came up Dark skinned nigga, light skinned nigga Don't mean shit when the light man hit yah I said dark skinned nigga, light skinned nigga See you on the news, hope your white friends miss you Cause a nigga came up

 

Vertaling

Ik ben de provokoning, de leider van de onbekende wezens Ik ben precies wat je denkt, provo betekent De lijn die ik loop is dunner dan een verdomde jojo-snaar Dus wat is verdomme gek? Voor mij bestaat zoiets niet Zoveel emotie, ik voel het, maar het is zo ongezien Want als de andere kant belt, rinkelt je telefoon niet Weet je wat mijn logo betekent, draag [?] Polo-jeans Iets, iets, iets, virtuoze dromen De buizen kloppen, je kussen praat in rode, witte en blauwe pyjama's Soms ben ik super eerlijk, want ik kan niet zijn wie je wilt dat ik ben Of hoe ze willen dat ik spreek Ja, ik ben een vrijdenker, daarom 'komen' ze voor mij Ja jij provence slaapt, daarom noem ik je schapen Frituur je geest, jij een menselijke omelet met kaas Het alziende oog, het beest houdt me in de gaten Je moeder, je vader, je tante, je oom, je nichtje En er kwam een ??neger op, die in de straatverlichting keek Tryna ontwijkt een pistool en de rechter en de politie lichten op We proberen starvin 'tryna een manier te vinden om goed te eten 'Bout om de lucht aan te raken, laat een nigga zijn voeten goed krijgen Nigga kwam naar boven, nigga kwam naar boven Ik zei dat er een neger opkwam, een neger Er kwam een ??neger naar de straatverlichting kijken Tryna overleeft nog een nacht aan de oostkant En we proberen hier een manier te vinden om goed te eten 'Bout om de lucht aan te raken, laat een nigga zijn voeten goed krijgen Een nigga kwam op, een nigga kwam op Ik zei dat er een neger opkwam, een neger [Vers 2] Inwisselen voor wie? Zelf voor u inwisselen? Zelf inwisselen voor je team? Zelf inwisselen voor je bemanning? Ik handel met een reus, ik zit in de ring met een deuce Ik brak mezelf uit de kettingen, ik sneed mezelf uit de strop Dus neuk je schuine recensie, je schrijft thuis in je kamer Zo druk met het verspreiden van de haat, mis je uiteindelijk de waarheid Jullie motafucka's kunnen het duwen, ik ga nooit terug voor niets De man heeft zijn hand in je broek gestoken, jij maar een pop Ik gooi een aanval en drukte omdat provence hun neef vermoordt Maak het erger, hij is maar een kind, kind van je moeders broer Vraag de wereld, kan ik leven, leven, leven? Geen discussie 'Voordat ze je op de foto zetten, moeten ze eerst de kleur controleren Waar blijven uw rechten in het stof? Ze halen de kaas en gooien ons niet de korst Plus, zeg het alsjeblieft niet een must Dus we worden vastgebonden, geef me geld of ik bust En er kwam een ??neger op, die in de straatverlichting keek Tryna ontwijkt een pistool en de rechter en de politie lichten op We proberen starvin 'tryna een manier te vinden om goed te eten 'Bout om de lucht aan te raken, laat een nigga zijn voeten goed krijgen Nigga kwam naar boven, nigga kwam naar boven Ik zei dat er een neger opkwam, een neger Er kwam een ??neger naar de straatverlichting kijken Tryna overleeft nog een nacht aan de oostkant En we proberen hier een manier te vinden om goed te eten 'Bout om de lucht aan te raken, laat een nigga zijn voeten goed krijgen Een nigga kwam op, een nigga kwam op Ik zei dat er een neger opkwam, een neger Nigga met donkere huid, nigga met lichte huid Bedoel niet shit toen de lichtman je sloeg Ik zei donkere huid nigga, lichte huid nigga Tot ziens op het nieuws, ik hoop dat je blanke vrienden je missen Omdat er een nigga opkwam Nigga met donkere huid, nigga met lichte huid Bedoel niet shit toen de lichtman je sloeg Ik zei donkere huid nigga, lichte huid nigga Tot ziens op het nieuws, ik hoop dat je blanke vrienden je missen Omdat er een nigga opkwam