Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b o b Songtekst: suprise me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b o b - suprise me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van suprise me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b o b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b o b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals suprise me .

Origineel

Well you know who it is you ain't even got to ask it I am not the best I am the next level past it [x3] Haters see me passing like damn that bastard (dammit) Cause they outta style like the water bed mattress Yeah yeah, they thought I'd fade to the blackness Now they see me everywhere like Samuel L Jackson (mothafucka) But I ain't actin', I'm only givin' classes And by the looks of these grades niggas ain't passin' No, it's crazy how these niggas think They be actin' like I ain't like Howard in the paint Like trees and Cali man, all I do is blaze And they say I'm like a zombie Cause all I want is brains Mine Yes, mine mine mine Yeah you look good girl but what is on your mind? Think about it Cause all these dimes Like Nationwide, they just wanna be on my side But baby this is all I can provide The whole town'll have water if I lay this pipe I'm on top of the world and I'm so high I gotta drop down just to catch my flight Yikes What amazing heights Gee wilikers Batman, holy satellites Who the hell are you to tell me ease up on this mic? You, sadly have mistaken me for someone that I'm nite I mean not I messed up But I rock with this stuff So my stocks just went up You know my flow Yeah it's B dot O Yeah it's B dot O Yeah it's B dot O And you know my flow Yeah I hear them talkin' with that raspy shit (shhh) But what's an upper class man to a graduate? I said {mumbling} and you laugh to it I'm just playin' with these niggas I ain't mad at 'em But since you critics want to be that adamant I guess I give you reason to type on your keypad again Yeah I buy buzz and got the whole web chatterin' How ironic? In my past it ain't matter then Well, ites with the territory My life is not an ordinary story Naw, and I ain't talking big This is just how I feel about the situation that I'm in Yeah No you can never walk in my shoes dawg Even if I got my dude to make your shoes dawg You know about that south we act like fools dawg Your girl says she like that country smooth drawl That's why there's groupies ready to remove draws They be going heavy duty til that Goose gone Every single day I wake up to a new song That's the sound of my formal introduction I mean "tion" What's up? You know, my flow Cause it's B dot O And it's B dot O And it's B dot O And you know, my flow So to all the people that's about to hate it Here's how I feel about you {burps} There, I demonstrated Ha, a politician so opinionated So my style is addictive like simple lemonade is I'm in the building and I'm finna hit the stage You can feel the tension and the sense of mental stimulation If she's with me than she's not your lady And as we can see, she loves my babies Me go so crazy Me go so loco lately Mostly because they raised me No heat, no cold, no A.C. Yeah I'm just saying how I feel up in this booth One of y'all surprise me and do something new

 

Vertaling

Nou, je weet wie het is je hoeft het niet eens te vragen Ik ben niet de beste, ik ben het volgende niveau voorbij [x3] Haters zien me voorbijgaan als verdomde klootzak (verdomme) Omdat ze eruit zien als het waterbedmatras Ja ja, ze dachten dat ik zou vervagen tot de duisternis Nu zien ze me overal zoals Samuel L Jackson (mothafucka) Maar ik doe niets, ik geef alleen lessen En door het uiterlijk van deze cijfers vinden de passanten niet voorbij Nee, het is gek hoe deze provence denken Ze doen alsof ik niet zoals Howard in de verf ben Net als bomen en Cali-mannen, is alles wat ik doe vuur En ze zeggen dat ik een zombie ben Omdat ik alleen maar hersenen wil De mijne Ja, de mijne de mijne Ja, je ziet er goed uit meid, maar waar denk je aan? Denk er over na Oorzaak al deze dubbeltjes Net als Nationwide willen ze gewoon aan mijn kant staan Maar schat, dit is alles wat ik kan bieden De hele stad heeft water als ik deze pijp leg Ik sta bovenaan de wereld en ik ben zo high Ik moet naar beneden vallen om mijn vlucht te halen Yikes Wat een geweldige hoogte Gee wilikers Batman, heilige satellieten Wie ben je verdomme om me te vertellen dat ik deze microfoon rustig aan moet doen? Jij hebt me helaas aangezien voor iemand die ik ben Ik bedoel niet Ik heb het verknald Maar ik rock met dit spul Dus mijn aandelen gingen gewoon omhoog Je kent mijn stroom Ja, het is B dot O Ja, het is B dot O Ja, het is B dot O En je kent mijn stroom Ja, ik hoor ze praten met die raspy shit (shhh) Maar wat is een man uit de hogere klasse voor een afgestudeerde? Ik zei {mompelen} en je lacht erom Ik speel alleen met deze provence, ik ben niet boos op ze Maar aangezien jullie critici zo standvastig willen zijn Ik denk dat ik je een reden geef om opnieuw op je toetsenbord te typen Ja, ik koop buzz en heb het hele web geklets Hoe ironisch? Vroeger deed het er niet toe Nou, het is met het territorium Mijn leven is geen gewoon verhaal Nee, en ik praat niet groot Dit is precies hoe ik me voel over de situatie waarin ik me bevind Ja Nee, je kunt nooit in mijn schoenen lopen, dawg Zelfs als ik mijn man heb om je schoenen te laten sjouwen Je weet van dat zuiden dat we ons als dwazen gedragen Je meisje zegt dat ze van dat gladde land houdt Daarom staan ??er groupies klaar om draws te verwijderen Ze gaan zwaar tot de gans weg is Elke dag word ik wakker met een nieuw nummer Dat is het geluid van mijn formele introductie Ik bedoel "tatie" Hoe gaat het? Weet je, mijn stroom Omdat het B-punt O is En het is B dot O En het is B dot O En weet je, mijn stroom Dus voor alle mensen die op het punt staan ??het te haten Dit is hoe ik me voel over jou {boert} Daar heb ik gedemonstreerd Ha, een zo eigenwijze politicus Dus mijn stijl is verslavend zoals eenvoudige limonade Ik ben in het gebouw en ik sta op het podium Je voelt de spanning en het gevoel van mentale stimulatie Als ze bij me is, dan is ze niet je vrouw En zoals we kunnen zien, houdt ze van mijn baby's Ik word zo gek Ik ga de laatste tijd zo loco Vooral omdat ze me hebben opgevoed Geen warmte, geen kou, geen A.C. Ja, ik zeg gewoon hoe ik me voel in deze stand Een van jullie verrast me en doet iets nieuws