Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b o b Songtekst: that s how you feel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b o b - that s how you feel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that s how you feel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b o b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b o b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that s how you feel .

Origineel

There ain't no road too rough to walk There ain't no talk too sweet to talk Wherever you are, it's where I'll be 'cause that's how much you mean to me All the money in the whole round world Wouldn't be enough for you, little girl Wish I could give you a money tree 'cause that's how much you mean to me A girl like you needs some loving Teasin', squeezin' and huggin' Step right up and take my hand I wanna be your great big hunk of man Baby, I wanna have your picture To put it in my, my storybook While it out big so the world can see 'cause that's how much you mean to me

 

Vertaling

Er is geen weg die te ruw is om te lopen Er is geen praat te zoet om te praten Waar je ook bent, het is waar ik zal zijn want dat is hoeveel je voor me betekent Al het geld in de hele wereld Dat is niet genoeg voor jou, kleine meid Ik wou dat ik je een geldboom kon geven want dat is hoeveel je voor me betekent Een meisje als jij heeft wat liefde nodig Teasin ', squeezin' en huggin ' Kom naar voren en pak mijn hand Ik wil je grote man zijn Schatje, ik wil je foto Om het in mijn verhalenboek te zetten Terwijl het groot is, zodat de wereld het kan zien want dat is hoeveel je voor me betekent