Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b o b Songtekst: uno is my numeral

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b o b - uno is my numeral ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van uno is my numeral? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b o b! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b o b en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals uno is my numeral .

Origineel

[Verse 1:] B.o.B Uno is my Numeral They said hip hop was stacked I must have missed the funeral Well see what happen was They started assuming stuff Cause I don't think the bible is goin to get here soon enough I like thick hoes that like to get the beutty rough So when I am in the room with her That's what I do to her I send her ass to Jupiter Stretch uterus And when I'm through with her Man I put my boot in her (ooohhh!) [Verse 2:] Ha, see ya'll can miss me with that silly shit I fittin to ride for my hood I ain't Benedick I go extra extra hard I ain't fittin to quit I'm in this thing for the bread I ain't in for friends And yeah I spit it off the brain I ain't in the pants And no I can't pretend My nigga I'm genuine Okay so let me tell you what I'm interested in Big fat ass blunts of kush and twins

 

Vertaling

[Vers 1:] B.o.B Uno is mijn cijfer Ze zeiden dat hiphop gestapeld was Ik moet de begrafenis gemist hebben Kijk eens wat er gebeurde Ze begonnen dingen aan te nemen Omdat ik denk dat de bijbel niet snel genoeg hierheen zal komen Ik hou van dikke schoffels die graag de beutty ruw willen krijgen Dus als ik bij haar in de kamer ben Dat is wat ik haar aandoe Ik stuur haar kont naar Jupiter Rek baarmoeder uit En als ik klaar ben met haar Man ik leg mijn laars in haar (ooohhh!) [Vers 2:] Ha, kijk, je kunt me missen met die domme shit Ik ga rijden voor mijn capuchon Ik ben Benedick niet Ik ga extra hard Ik wil niet stoppen Ik zit in dit ding voor het brood Ik ben niet in voor vrienden En ja, ik spuug het uit de hersenen Ik zit niet in de broek En nee, ik kan niet doen alsof Mijn nigga ik ben echt Oké, dus laat me je vertellen waar ik in geïnteresseerd ben Big fat ass blunts van kush en tweeling