Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b witched Songtekst: my superman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b witched - my superman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my superman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b witched! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b witched en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my superman .

Origineel

Verse 1 Some people say to me They say I don't have a clue I'm gonna make them see there's something special 'bout you Bridge When you've got you're arms around me (oh when you've got your arms around me) In the air your love surrounds me (Oh now I know you're Oh Baby) Chorus Now I know you're my superman (you're amazing) You're my wonderman (Where you been) Wherever I am (Come and save me) Oh my superman (So amazing) (Yeah Yeah) Verse 2 This ain't no make believe This fantasy is for real Ain't talking imagination (oh baby) He sweeps me off of my feet Bridge Chorus Middle 8 Everything you do to me is supernatural (supernatural) I need to be beside you I need to be in your world x2 (be in your world) Come and save me boy x2 Chorus x2 Come and save me boy (To fade)

 

Vertaling

Vers 1 Sommige mensen zeggen tegen me Ze zeggen dat ik geen idee heb Ik zal ze laten inzien dat er iets speciaals aan jou is Bridge When you've got your're arms around me (oh wanneer je je armen om me heen hebt) In the air your love surrounds me (Oh nu weet ik dat je Oh Baby bent) Refrein Now I know you're my superman (je bent geweldig) You're my wonderman (Where you been) Waar ik ook ben (Kom en red me) Oh mijn superman (So amazing) (Yeah Yeah) Vers 2 Dit is geen fantasie Deze fantasie is echt Ain't talking imagination (oh baby) He sweeps me off of my feet Bridge Chorus Midden 8 Alles wat je met me doet is bovennatuurlijk (bovennatuurlijk) Ik moet naast je zijn I need to be in your world x2 (in jouw wereld zijn) Kom en red me jongen x2 Refrein x2 Kom en red me jongen (Om te vervagen)