Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b5 Songtekst: make that change

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b5 - make that change ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make that change? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make that change .

Origineel

Make That Change lyrics [Kelly:] It's never gonna feel like us (like us) Babygirl I no u got a new man but it aint neva gonna feel like us(like us no) [Chorus: Patrick] He don't put it down like me He don't make u smile like me He don't show u off like me So I suggest dat u make that change He don't give it to ya like me He don't work it out like me He aint got nothing on me So I suggest that you make that change [Kelly:] Listen girl no I need you to sit and listen so you'll understand how I'm livin now that ur missin u think it feels good seein u with that other loser walkin down the block caressing holdin and kissin when u put it in my face when u see that I'm in your vision runnin ur mouth to keep everyone in my business I pull up with a broad they screamin "oh no he didn't" then u do the same and nooobody is trippin I'm not gon sit around and play it like it's nothin and not like pharrell when it fareal when I say I'm frontin I mean but I aint nothin against him if it was like that I aint got nothin to ask him your friends already told me you be wantin to next him cause he don't put it down like u want when he touch ya I know it's wit me u be wantin to be I seen ur new friend and girl he aint got nothin on me no [Chorus: Patrick] He don't put it down like me (like me noooo) He don't make u smile like me (make u smile) He don't show u off like me So I suggest dat u make that change He don't give it to ya like me He don't work it out like me He aint got nothing on me So I suggest that you make that change [Kelly:] It's easy for me to say I don't eva wanna see you again now you gonna force me to bleed thru this pen and even tho I don't wanna see you with him I see you with him and tho you slippin away if I decided to chase ya I be movin back cause I guess I'm doin the matrix and even with the truth sometimes it's harder to face it cause if I get you back we gon go thru the same script same argument same pad of nonsense still it would be better than the time that yall spent I do what it take to get you back with me cause you only got with him to get back at me and that the reason why I choose to look at you funny cause he aint gettin nothin not even gettin no money so you bein with him is just frontin from me I seen your new man girl and he aint got nothin on me noo [Chorus: Patrick] He don't put it down like me (noooo) He don't make u smile like me (uh huh) He don't show u off like me So I suggest dat u make that change (make it baby) He don't give it to ya like me ( not like me) He don't work it out like me (not like me no) He aint got nothing on me So I suggest that you make that change [Kelly:] So it's easy for you to say you aint neva gonna need me again and come thru the hood in the v wit your friend like I don't really no you think of me when you wit him you need to pretend cause that makes you feel like you get to me I figure and you usin that is makin dude feel bigger but I'm already use to you stuntin for me no matter wat he do that busta aint got nothin on me nooo [Chorus: Patrick] He don't put it down like me (meee) He don't make u smile like me (meeeee) He don't show u off like me So I suggest dat u make that change He don't give it to ya like me (meee) He don't work it out like me (meeeee) He aint got nothing on me So I suggest that you make that change [Bryan:] I'm not tryna playa hate but you need to make that change [Patrick:] I suggest dat u make that change [Bryan:] Let him go I'll come get cha cause there's nothin I got I wont give ya [patrick and kelly ad-libs] [Patrick:] I suggest dat u make that change [Kelly:] It's neva gonna be like us noo And even tho they wanna no everything They don't no a dang thing bout us (bout us noo) [Kelly: speaks] I mean you doing all this for that You makin the wrong decision girl

 

Vertaling

Make That Change lyrics [Kelly:] It's never gonna feel like us (like us) Babymeisje, ik weet dat je een nieuwe man hebt, maar het zal nooit voelen als ons. no) [Chorus: Patrick] He don't put it down like me He don't make you smile like me He don't show you off like me Dus ik stel voor dat je die verandering maakt He don't give it to ya like me Hij werkt het niet uit zoals ik Hij heeft niets tegen mij Dus ik stel voor dat je die verandering maakt [Kelly:] Luister meisje nee ik wil dat je gaat zitten en luistert zodat je begrijpt hoe ik nu je me mist en denkt dat het goed voelt om je met die andere loser die door de straat loopt te strelen, vast te houden en te kussen als je het in mijn gezicht als je ziet dat ik in je ogen zit en je mond voorbij praat om iedereen in mijn zaken te houden als ik met een mokkel optrek schreeuwen ze "oh nee hij dan doe jij hetzelfde en niemand tript, ik ga niet zitten en het spelen alsof het niets is en niet zoals Pharrell als het echt gaat als ik zeg dat ik voor ben bedoel ik dat maar ik heb niets tegen hem als het zo was dan heb ik hem niets te vragen, je vrienden hebben me al verteld dat je hem wilt pakken omdat hij het niet doet zoals jij wilt als hij Ik weet dat je met mij wilt zijn. Ik heb je nieuwe vriend gezien en hij heeft niets tegen mij. [Chorus: Patrick] He don't put it down like me (like me noooo) He don't make you smile like me (make you smile) He don't show you off like me Dus ik stel voor dat je die verandering maakt He don't give it to ya like me He don't work it out like me Hij heeft niets van mij So I suggest that you make that change [Kelly:] Het is makkelijk voor mij om te zeggen ik wil je nooit meer zien nu ga je me dwingen om door deze pen te bloeden en zelfs als ik je niet wil zien met hem zie ik je met hem en hoewel je wegglijdt als ik besluit om achter je aan te gaan zal ik teruggaan want ik denk dat ik de matrix doe en zelfs met de waarheid is het soms moeilijker om het onder ogen te zien want als ik je terug krijg gaan we door het zelfde script, zelfde argument, zelfde onzin toch zou het beter zijn dan de tijd die jullie spendeerden ik doe wat nodig is om om je terug bij mij te krijgen, want je bent alleen met hem gegaan om mij terug te pakken. en dat is de reden waarom ik ervoor kies om je grappig aan te kijken want hij krijgt niets, zelfs geen geld, dus dat je bij hem bent is gewoon... Ik heb je nieuwe man gezien en hij heeft niets tegen mij. noo [Chorus: Patrick] He don't put it down like me (noooo) He don't make you smile like me (uh huh) He don't show you off like me So I suggest that you make that change (make it baby) He don't give it to ya like me ( niet zoals ik) He don't work it out like me (niet zoals ik nee) Hij heeft niets van mij So I suggest that you make that change [Kelly:] Dus het is makkelijk voor jou om te zeggen dat je me nooit meer nodig hebt... door de buurt te komen met je vriend, alsof ik je niet echt ken. aan me denkt als je met hem bent je moet doen alsof want dat geeft je het gevoel geeft dat je bij me kan komen en je gebruikt dat om je groter te voelen. maar ik ben er al aan gewend dat je voor mij stunt, wat hij ook doet that busta aint got nothin on me nooo [Chorus: Patrick] He don't put it down like me (meee) He don't make you smile like me (meee) He don't show you off like me So I suggest that you make that change Hij geeft het niet aan je zoals ik. He don't work it out like me (meee) He aint got nothing on me So I suggest that you make that change Laat hem gaan. Ik probeer niet haatdragend te spelen, maar je moet die verandering maken. [Patrick:] Ik stel voor dat je die verandering maakt. [Bryan:] Laat hem gaan, ik kom je halen want er is niets wat ik je niet kan geven. [Patrick and Kelly ad-libs] [Patrick:] Ik stel voor dat je die verandering maakt [Kelly:] Het zal nooit meer zoals ons zijn. And even though they wanna no everything Ze weten helemaal niets van ons. [Kelly: spreekt] Ik bedoel je doet dit allemaal voor dat Je maakt de verkeerde beslissing meisje