Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: baaba maal Songtekst: fool you ve landed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: baaba maal - fool you ve landed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fool you ve landed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van baaba maal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van baaba maal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fool you ve landed .

Origineel

Oh my With downtown hair and high rise eyes So naive to how the skyline lies Must do nothing for your mind I know I love you now But will I love you then? You can see it in my eyes It doesn't really matter 'Cause man I'm cold Man I'm toothless Man my heart is so suddenly useless What a fool you've landed Oh oh oh what a fool you call home And you I'm amazed you held my gaze so long With your down-home heart and skirt undone Stand by the man that you call home I know I love you now But will I love you then? You can see it in my eyes It doesn't really matter 'Cause man I'm cold Man I'm toothless Man my heart is so suddenly useless What a fool you've landed Oh oh oh what a fool you call home

 

Vertaling

Oh mijn Met haar uit de stad en hoge ogen Zo naïef over hoe de skyline ligt Moet niets doen voor je geest Ik weet dat ik nu van je hou Maar zal ik dan van je houden? Je kunt het in mijn ogen zien. Het doet er niet echt toe 'Cause man I'm cold Man ik ben tandeloos Man mijn hart is zo plots nutteloos What a fool you've landed Oh oh oh wat een dwaas noem jij thuis En jij ik ben verbaasd dat je mijn blik zo lang vasthield Met je down-home hart en rok ongedaan gemaakt Sta bij de man die je thuis noemt Ik weet dat ik nu van je hou Maar zal ik dan van je houden? Je kunt het in mijn ogen zien. Het doet er niet echt toe 'Cause man I'm cold Man ik ben tandeloos Man mijn hart is zo plots nutteloos What a fool you've landed Oh oh oh wat een dwaas noem je thuis