Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: babado novo Songtekst: amor proibido

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: babado novo - amor proibido ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor proibido? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van babado novo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van babado novo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor proibido .

Origineel

Amor proibido esse meu e seu,sei lá quem tem razão. Paixão tá no peito desperta o desejo,de te amar. Você é doido por ela eu sou louca por você. Apaixonado por ela,eu não quero te perder. Eu te dou meu coração. Se você provar que me ama. E que me quer,que me quer,que me quer feliz(bis)

 

Vertaling

Verboden liefde, die van mij en jou. Ik weet niet wie er gelijk heeft. Passie is in de borst wekt het verlangen, om van je te houden. Jij bent gek op haar, ik ben gek op jou. "Verliefd op haar, ik wil je niet verliezen. "Ik zal je mijn hart geven "Als je bewijst dat je van me houdt En dat je me wilt, dat je me wilt, dat je me gelukkig wilt maken (bis)