Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: babado novo Songtekst: volta pra casa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: babado novo - volta pra casa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van volta pra casa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van babado novo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van babado novo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals volta pra casa .

Origineel

Te amo demais. Já tentei. Já fiz de tudo. E nada de voce voltar atrás. Longe demais do meu mundo. Nao diz que tanto faz. Se eu errei. Nao foi por mal. Talvez por te querer demais. Me perdoa. Ve se me liga. E esquece tudo. Faz minha vida valer novamente. So voce. Pode me fazer feliz. Volta pra casa. Me vira a cabeça. Me bota no colo. E me enlouqueça. Reacende a chama. Diz que me ama. Faz meu mundo seu mundo. Me chama de amor

 

Vertaling

Ik hou te veel van je. Ik heb het geprobeerd. Ik heb alles gedaan. En je komt niet meer terug. Te ver weg van mijn wereld. Zeg niet dat het niet uitmaakt. Als ik een fout heb gemaakt. Ik meende het niet. Misschien omdat ik je te graag wilde. Vergeef me. Bel me terug. En vergeet alles. Maak mijn leven weer de moeite waard. Alleen jij. Kan me gelukkig maken. Kom naar huis. Draai mijn hoofd. Zet me op je schoot. En me gek maken. Wakkert de vlam weer aan. Zeg dat je van me houdt Maak van mijn wereld jouw wereld Noem me liefde