Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: baby boy da prince Songtekst: bésame fuerte

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: baby boy da prince - bésame fuerte ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bésame fuerte? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van baby boy da prince! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van baby boy da prince en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bésame fuerte .

Origineel

Buenos dias amor, como tu estas?. quiero yo saber. como tu te encuentras. que tu vas a hacer?. tienes planes?. si no, te quiero aqui conmigo amor,. vamos a cenar a un cafe. o a caminar en el parque. despues tu y yo vamos a conseguir. el aroma de una rosa cuando se abre. acuestate amor. y ponte comoda. quiero entrar en tu mundo. y hacernos uno en la intinmidad. cierra tus ojos y besame. besame fuerte,. uno que diga que me amas. que diga que por siempre. estaras a mi lado besandome lentamente. cierra tus ojos y besame apasionante. y que sea todo lo que sientas. y que hagamos el amor. entrando en un barco. a traves de tus besos. dime como fue tu noche,. la pasaste bien, mira que bien!. la mia fue muy especial. nunca me han tocado como me tocas. ahora estoy adicto a ti. no puedo seguir quiero mas de ti. estoy tan feliz que me tuviste a mi. ahora escucha mami lo que te voy a decir. acuestate amor. y ponte comoda. quiero entrar en tu mundo y. hacernos uno en la intimidad. cierra tus ojos y besame. besame fuerte,. uno que diga que me amas. que diga que por siempre estaras a mi lado. besandome lentamente. cierra tus ojos y besame. apasionante y que sea todo lo que sientas. y haremos el amor. entrando en un barco. a traves de tus besos. besame, besame. tus besos, tus besos..... By _elemento_

 

Vertaling

Goedemorgen schat, hoe gaat het? Ik wil weten hoe je je voelt. Wat ga je doen? Heb je plannen? Zo niet, dan wil ik je hier bij me hebben. Laten we gaan eten in een café. Of een wandeling in het park. Dan ruiken jij en ik de geur van een roos als die opengaat. Ga liggen schat en maak het je gemakkelijk. Ik wil in je wereld komen. en maak ons één in onmatigheid. sluit je ogen en kus me. kus me hard. één die zegt dat je van me houdt. die zegt voor altijd. je zult naast me staan en me langzaam kussen. sluit je ogen en kus me hartstochtelijk. en laat het alles zijn wat je voelt. en laten we de liefde bedrijven. een boot binnenvaren. door je kussen. Vertel me hoe je nacht was. Je had een goede tijd, kijk hoe goed. De mijne was heel speciaal. Ik ben nog nooit aangeraakt zoals jij mij aanraakt. Nu ben ik verslaafd aan je. Ik kan niet meer. Ik wil meer van je. Ik ben zo blij dat je me had. Luister nu mammie wat ik je ga vertellen. Ga liggen liefje. En maak het jezelf gemakkelijk. Ik wil in je wereld komen en. Ik wil ons één maken in intimiteit. sluit je ogen en kus me. kus me hard,. een die zegt dat je van me houdt. die zegt dat je altijd aan mijn zijde zult zijn. kus me langzaam. sluit je ogen en kus me. gepassioneerd en dat is alles wat je voelt. en we zullen de liefde bedrijven. een boot binnenvaren. door jouw kussen. kus me, kus me. jouw kussen, jouw kussen..... Door _elemento_