Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: babyface Songtekst: don t waste your time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: babyface - don t waste your time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t waste your time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van babyface! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van babyface en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t waste your time .

Origineel

Written by gen rubin, denise rich (1999) Performed by mary j. blige & aretha franklin Lately I've got this funny feeling Something don't feel the same But he's telling me I'm the one to blame Yes I know that he still gives me good loving But when he's deep inside There's somebody else on his mind Don't waste your time But it gets so hard to know Just walk away You say that I got to let go Seen it a million times before You shouldn't take his stuff no more Can't waste my time Girl it's not hard to know Should walk away Oh, you've got to let it go Seen it million times before Shouldn't take his sh** no more Sister girl, sister girl It's much deeper than what you're thinking When something don't feel the same Yeah you better believe his love has changed (and I've been telling you, telling you) And what you're telling me (it's been hurting me, hurting me) It ain't, it ain't complete He's got a sweetie on the side Stop making truth, out of his lies Don't waste your time But it gets so hard to know Just walk away You say that I got to let go Seen it a million times before You shouldn't take his stuff no more Can't waste my time Girl it's not hard to know Should walk away Oh, you've got to let it go Seen it million times before Shouldn't take his stuff no more What's the point of love When you've got no trust What's the point of staying When you've seen enough What's the point of giving What he don't deserve He don't deserve it No you don't deserve it Oh, what's the point of feeling Like there's nothing inside What's the point of saying That you still got your pride What's the point of giving What he don't deserve This is the last time I'm gonna love you

 

Vertaling

Geschreven door Gen Rubin, Denise Rich (1999) Uitgevoerd door Mary J. Blige & Aretha Franklin Lately I've got this funny feeling Something don't feel the same But he's telling me I'm the one to blame Yes I know that he still gives me good loving But when he's deep inside Is er iemand anders in zijn gedachten Verspil je tijd niet. Maar het wordt zo moeilijk om te weten Loop gewoon weg. Je zegt dat ik moet loslaten Ik heb het al een miljoen keer eerder gezien. Je moet zijn spullen niet meer nemen Ik kan mijn tijd niet verspillen. Meisje, het is niet moeilijk om te weten Should walk away Oh, je moet het laten gaan Ik heb het al miljoenen keren gezien Moet zijn shit niet meer nemen Zusje meisje, zusje meisje Het is veel dieper dan wat je denkt Als iets niet hetzelfde voelt Ja, je kunt maar beter geloven dat zijn liefde is veranderd (and I've been telling you, telling you) And what you're telling me (het doet me pijn, doet me pijn) It ain't, it ain't complete Hij heeft een liefje aan de zijkant Stop met het maken van de waarheid, uit zijn leugens Verdoe je tijd niet Maar het wordt zo moeilijk om te weten Loop gewoon weg. Je zegt dat ik moet loslaten Ik heb het al een miljoen keer eerder gezien. Je moet zijn spullen niet meer nemen Ik kan mijn tijd niet verspillen. Meisje, het is niet moeilijk om te weten Should walk away Oh, je moet het laten gaan Ik heb het al een miljoen keer eerder gezien Moet zijn spullen niet meer nemen Wat is het nut van liefde When you've got no trust Wat is het nut van blijven Als je genoeg gezien hebt Wat heeft het voor zin om te geven Wat hij niet verdient Hij verdient het niet Nee, jij verdient het niet Oh, wat is het punt van het gevoel Alsof er niets in je zit Wat heeft het voor zin om te zeggen Dat je nog steeds je trots hebt Wat heeft het voor zin om te geven Wat hij niet verdient Dit is de laatste keer dat ik van je zal houden