Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: babyface Songtekst: let s do it again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: babyface - let s do it again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let s do it again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van babyface! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van babyface en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let s do it again .

Origineel

Written by babyface, jon-john (1994) Performed by tlc You sweet young thang you Whatever you do lord knows you do it nice and easy You keep it nice and long You sexy thang you Whatever it is you want from me you know I'll satisfy Just keep the love at home You give me pleasure Unlike any pleasure that I've felt or ever seen I can't get enough of you in me You know I treasure Each and every waking moment that you spend with me I'm in ecstasy Let's do it again 'cause I love to make sweet love to you baby Let's do it again I wanna go all night long Let's do it again 'cause I love to make sweet love to you baby Let's do it again I wanna go all night long You precious thang you I love what you do when you do And you do it oh so special I don't see nothin' wrong With nothing 'bout you Whatever it is that makes you feel so very special A baby please please keep it on I so desire Everything about you and I want you to be close to me As close as close could ever be Come light the fire That waits for you and yearns for you that burns inside of me Take me to ecstasy Hook Don't stop please don't stop please please don't stop it (don't you don't you don't you don't you stop it) Don't stop please don't stop please please don't stop it (don't you don't you) Just do it do it do it do it Ooh ahh ooh ahh Hook

 

Vertaling

Geschreven door babyface, jon-john (1994) Uitgevoerd door tlc You sweet young thang you Wat je ook doet, de Heer weet dat je het lekker en makkelijk doet You keep it nice and long You sexy thang you Wat het ook is dat je van me wilt je weet dat ik zal voldoen Hou de liefde maar thuis Je geeft me plezier Anders dan alle plezier dat ik ooit heb gevoeld of gezien Ik kan niet genoeg van je krijgen Je weet dat ik koester Elk wakker moment dat je met me doorbrengt Ik ben in extase Laten we het nog eens doen Want ik hou ervan om de zoete liefde met je te bedrijven Laten we het nog eens doen Ik wil de hele nacht doorgaan Laten we het nog eens doen 'Omdat ik het heerlijk vind om de liefde met je te bedrijven schatje Let's do it again I wanna go all night long You precious thang you I love what you do when you do En je doet het oh zo speciaal I don't see nothing' wrong With nothing 'bout you Wat het ook is dat je zo speciaal maakt A baby please keep it on Ik verlang zo naar Alles aan jou en ik wil dat je dicht bij me bent Zo dichtbij als maar kan Kom het vuur aansteken Dat op je wacht en naar je verlangt dat in me brandt Breng me in extase Haak Stop niet alsjeblieft stop niet alsjeblieft stop er niet mee (hou er niet mee op) Stop niet alsjeblieft stop niet alsjeblieft stop er niet mee (don't you don't you) Just do it do it do it do it Ooh ahh ooh ahh Haak