Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: babyface Songtekst: whip appeal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: babyface - whip appeal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whip appeal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van babyface! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van babyface en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whip appeal .

Origineel

Somebody told me There'd be trouble at home 'cause we never talk a lot When we spend time alone So how are we supposed to know Know when something is wrong Well, we've got a right to communicate It keeps a happy home And no one does it like me And no one but you Has that kind of whip appeal on me Keep on whippin' on me Work it on me Whip all your sweet sad lovin' on me Keep on whippin' on me Work it on me Whip all your sweet sad lovin' on me When we go to work How the day seems so long The only thing I think about Can't wait 'til we get home 'cause we got a way of talking And it's better than words It's the strangest kind of relationship Oh, but with us it always works And no one does it like me And no one but you Has that kind of whip appeal on me Whatever you want It's alright with me 'cause you've got that whip appeal So work it on me It's better than love Sweet as can be You've got that whip appeal So whip it on me Keep on whippin' on me Work it on me Whip all your sweet sad lovin' on me Keep on whippin' on me Work it on me Whip all your sweet sad lovin' on me And no one does it like me And no one but you Has that kind of whip appeal on me Hook 4 times Keep on whippin' on me Work it on me Whip all your sweet sad lovin' on me Keep on whippin' on me Work it on me Whip all your sweet sad lovin' on me

 

Vertaling

Iemand vertelde me dat er thuis problemen zouden zijn omdat we nooit veel praten When we spend time alone Dus hoe worden we verondersteld te weten Weten wanneer er iets mis is Nou, we hebben het recht om te communiceren Het houdt een gelukkige thuis En niemand doet het zoals ik En niemand anders dan jij Heeft dat soort zweep aantrekkingskracht op mij Blijf met de zweep over me gaan Werk het op mij Zweep al je zoete droevige liefde op mij Blijf me geselen Doe het op mij Sla al je zoete droevige liefde op mij When we go to work Hoe de dag zo lang lijkt Het enige waar ik aan denk Can't wait till we get home 'cause we got a way of talking And it's better than words It's the strangest kind of relationship Oh, maar met ons werkt het altijd En niemand doet het zoals ik En niemand behalve jij Heeft dat soort zweepslag op mij Wat je ook wilt It's allright with me 'cause you've got that whip appeal Dus werk er maar aan Het is beter dan liefde Zo zoet als maar kan zijn You've got that whip appeal So whip it on me Blijf me maar beffen Laat het op mij werken Zweep al je zoete trieste liefde op mij Blijf me geselen Laat het op me inwerken Sla al je zoete droevige liefde op mij And no one does it like me And no one but you Heeft dat soort zweep aantrekkingskracht op mij Haak 4 keer Blijf op mij kloppen Werk het op mij Zweep al je zoete droevige liefde op mij Hou me onder de zweep Laat het op mij werken Sla al je zoete droevige liefde op mij