Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: babyshambles Songtekst: stone me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: babyshambles - stone me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stone me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van babyshambles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van babyshambles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stone me .

Origineel

Now here's a tale Tale I will tell Blood lust after no sweet love And a many, many things I do so well Oh you know that's the end That's the end so far away down They said that I was as good as dead And there was hope, but not for us together My friend, my only friend Oh well you know that that's the end And that's the end so far away down Skip... fame on the run Don't look back into the motherfucking sun, no Oh well you know that that's the end And that's the end so far away down Sticks and stones May break my bones Oh but your words They really kill me Sticks and sto-o-o-o-ones May break my bo-o-o-o-ones Sticks and stones may break my bones Oh but your words they really kill me And there you know that's the end But there can never be and end

 

Vertaling

Nu hier is een verhaal Een verhaal dat ik zal vertellen Bloedlust na geen zoete liefde En vele, vele dingen die ik zo goed doe Oh je weet dat dat het einde is Dat is het einde zo ver weg beneden Ze zeiden dat ik zo goed als dood was En er was hoop, maar niet voor ons samen Mijn vriend, mijn enige vriend Oh nou je weet dat dat het einde is En dat is het einde zo ver weg naar beneden Skip... roem op de vlucht Kijk niet terug in de zon, nee Oh nou weet je dat dat het einde is En dat is het einde zo ver weg naar beneden Stokken en stenen Kunnen mijn botten breken Oh maar jouw woorden Ze doden me echt Stokken en sto-o-o-onen Kunnen mijn bo-o-o-ones breken Stokken en stenen kunnen mijn botten breken Oh maar jouw woorden vermoorden me echt En daar weet je dat is het einde Maar er kan nooit een einde zijn