Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bach mai Songtekst: ruby lips

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bach mai - ruby lips ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ruby lips? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bach mai! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bach mai en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ruby lips .

Origineel

I need a second to myself so I can pick back up my thoughts Hopefully it doesn't take too long for me to realize that I am lost Without you Walk me back home Walk me to the stairs Maybe around the lake, take in some air We could spend the rest of the night together Enjoying the weather, depending whether or not you'd care to And I know that I'm not opposed To spending the rest of my night with those Ruby Lips Those eyes, those hips I need a second to myself so I can pick back up my heart Hopefully it doesn't take too long for you to realize that I am not Just hitting on you Talk to me love I just want to relate Talk about our fears, our hopes, our dreams 'til late We could spend the rest of the night together Enjoying each other, no physics depending on what you're into And I know that I'm not opposed To spending the rest of my night not just with your Ruby Lips Your eyes, your hips I still can't shake 'em

 

Vertaling

Ik heb een seconde voor mezelf nodig zodat ik mijn gedachten weer kan oppakken Hopelijk duurt het niet te lang voor ik besef dat ik verloren ben zonder jou Loop me terug naar huis Loop met me mee naar de trap Misschien rond het meer, neem wat lucht in We kunnen de rest van de nacht samen doorbrengen Genietend van het weer, afhankelijk van of je wilt of niet En ik weet dat ik er niet op tegen ben Om de rest van mijn nacht door te brengen met die Ruby Lips Die ogen, die heupen Ik heb een seconde voor mezelf nodig zodat ik mijn hart weer kan ophalen Hopelijk duurt het niet te lang voor je beseft dat ik niet... je niet gewoon probeer te versieren Praat tegen me, liefje Ik wil gewoon met je praten Praat over onze angsten, onze hoop, onze dromen tot laat We kunnen de rest van de nacht samen doorbrengen Genieten van elkaar, geen fysica, afhankelijk van waar je in bent En ik weet dat ik er niet op tegen ben om de rest van mijn nacht door te brengen, niet alleen met jouw Ruby Lips Je ogen, je heupen I still can't shake 'em