Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bachelor girl Songtekst: treat me good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bachelor girl - treat me good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van treat me good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bachelor girl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bachelor girl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals treat me good .

Origineel

Don't use me; don't tease me. Don't hurt me; don't mess with my head. Don't flaunt me; don't laugh at me. Talk about me; or ignore what I said. Chorus: But you can treat me good, anytime you like. Ahow me some kindness if I'm lucky tonight. You can treat me good, anytime at all. A little caring's all I'm asking for. Don't trie me, lie to me. Patronise me, talk down to my friends. Don't neglect me, forget me. Be angry at me, say things to offend. Chorus: But you can treat me good, anytime you like. Show me some kindness if I fluke it right. You can treat me good, anytime at all. A little caring's all I'm asking for. Everytime I get home, you're suspicious of where I've been, and who I've seen. You're so jealous of any little thing that takes up my time. It don't have to be that way, baby! Don't hit me, frighten me. Threaten me, and order me around. Don't guilt me, pressure me. Make demands on me, keep putting me down. Chorus x 2

 

Vertaling

Gebruik me niet; plaag me niet. Doe me geen pijn; rotzooi niet met mijn hoofd. Pronk niet met me; lach me niet uit. Praat over mij; of negeer wat ik zei. Refrein: Maar je kunt me goed behandelen, wanneer je maar wilt. Geef me wat vriendelijkheid als ik geluk heb vanavond. Je kunt me goed behandelen, wanneer je maar wilt. Een beetje zorgzaamheid is alles wat ik vraag. Belazer me niet, lieg niet tegen me. Kleineer me niet, praat niet neerbuigend over mijn vrienden. Verwaarloos me niet, vergeet me niet. Wees boos op me, zeg dingen om me te beledigen. Refrein: Maar je kunt me goed behandelen, wanneer je maar wilt. Toon me wat vriendelijkheid als ik het goed heb. Je kunt me goed behandelen, wanneer dan ook. Een beetje zorgzaamheid is alles wat ik vraag. Elke keer als ik thuis kom, ben je achterdochtig over waar ik ben geweest, en wie ik heb gezien. Je bent zo jaloers op elk klein dingetje dat mijn tijd in beslag neemt. Zo hoeft het niet te gaan, schatje! Sla me niet, maak me niet bang. Bedreig me niet en commandeer me niet. Geef me geen schuldgevoel, zet me niet onder druk. Stel geen eisen aan me, zet me niet onder druk. Refrein x 2