Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bachman–turner overdrive Songtekst: heartaches

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bachman–turner overdrive - heartaches ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heartaches? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bachman–turner overdrive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bachman–turner overdrive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heartaches .

Origineel

Look at me, I was just a man who was lonely Had some time on my hands The world's greatest plans in my jeans I saw you, you came to me like you knew me I don't think you knew that it threw me I didn't know what to say to you then I knew it would end up in... Heartaches Visions of loving you and Heartaches Wishing we hadn't met for my sake Seeing you here, is all I can stand Every night I stand on the street where you left me Standing in with the crowd Trying not to look like I'm hangin' around There you are, I see you once more and you're lovely I try to tell myself, I'm not hungry But every time you sway I get carried away I need you more every day and my... Heartaches Visions of loving you and Heartaches Wishing we hadn't met for my sake Seeing you here, is all I can stand I'm only a man who has heartaches Deep burning pain as my heart breaks Watchin' you walk sets my soul aflame I could put the blame on the world's oldest game I know the ways, I know that to pay won't relieve me Cause it's not from the heart It's only the act not the flame I only wait and hope for the love that you're holding Deep down inside you've been holdin' for that special time But I don't see a sign, it's just not your mind And my... Heartaches Visions of loving you and Heartaches Wishing we hadn't met for my sake Seeing you here, is all I can stand I'm only a man who has heartaches Deep burning pain as my heart breaks Watchin' you walk sets my soul aflame I could put the blame on the world's oldest game Heartaches yeah yeah Heartaches, heartaches Let me tell you about my... Heartaches, heartaches, heartaches Let me tell you about my... Heartaches, heartaches, oh

 

Vertaling

Kijk naar mij, ik was gewoon een man die eenzaam was Had wat tijd over s Werelds grootste plannen in mijn spijkerbroek Ik zag je, je kwam naar me toe alsof je me kende Ik denk niet dat je wist dat het me van streek maakte Ik wist toen niet wat ik tegen je moest zeggen Ik wist dat het zou eindigen in... Hartzeer Visioenen van het houden van jou en Hartzeer Wensen dat we elkaar niet hadden ontmoet voor mijn bestwil Jou hier zien, is alles wat ik kan verdragen Elke nacht sta ik op de straat waar je me achterliet Staande in de menigte Proberend er niet uit te zien alsof ik rondhang Daar ben je, ik zie je nog een keer en je bent prachtig Ik probeer mezelf wijs te maken dat ik geen honger heb Maar elke keer als je zwaait laat ik me meeslepen Ik heb je elke dag meer nodig en mijn... Hartzeer Visioenen van jou liefhebben en Hartzeer Wensen dat we elkaar niet hadden ontmoet voor mijn bestwil Jou hier zien, is alles wat ik kan verdragen Ik ben maar een man die hartzeer heeft Diepe brandende pijn als mijn hart breekt Jou zien lopen zet mijn ziel in vuur en vlam Ik kan de schuld geven aan 's werelds oudste spel Ik ken de manieren, ik weet dat betalen me niet zal verlossen Cause it's not from the heart Het is alleen de daad niet de vlam Ik wacht alleen en hoop op de liefde die je vasthoudt Diep van binnen heb je vastgehouden voor die speciale tijd Maar ik zie geen teken, het is gewoon niet je geest En mijn... hartzeer Visioenen van liefde voor jou en Hartzeer Wensen dat we elkaar niet hadden ontmoet voor mijn bestwil Jou hier zien, is alles wat ik kan verdragen Ik ben maar een man die hartzeer heeft Diepe brandende pijn als mijn hart breekt Jou zien lopen zet mijn ziel in vuur en vlam Ik kan de schuld geven aan 's werelds oudste spel Hartzeer ja ja Hartzeer, hartzeer Laat me je vertellen over mijn... Hartzeer, hartzeer, hartzeer Laat me je vertellen over mijn... Hartzeer, hartzeer, oh