Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bachman–turner overdrive Songtekst: i’m in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bachman–turner overdrive - i’m in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bachman–turner overdrive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bachman–turner overdrive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m in love .

Origineel

1,2,3 Walked in thru the brass door Of an unassuming bar Bought a drink, mixed around Same routine so far I saw her, she saw me Then she smiled openly I sat too long The chance was gone But she didn't wait Saw me hesitate She drew right in I'm in love, I'm in love I'm in love, I'm in love Said she'd seen to many Mixed up scenes before To ever think of love Til tonight, you walked in I saw you, you saw me You got those things I've never seen Said she knew I'd take all night to make a move She had more in sight than being polite I said, me too I'm in love, I'm in love I'm in love, I'm in love Oh baby what'cha do to me Everything feels alright I never knew it could be this way Til we got lucky that night I'm in you, you're in me Just one thought, just one need Then I knew what it was I had to do Cause it came to me That all I need in life, is you I'm in love, I'm in love I'm in love, I'm in love Love I'm in love, I'm in love Love I'm in love

 

Vertaling

1,2,3 Ik kwam binnen door de koperen deur Van een onopvallende bar Kocht een drankje, mixte wat Zelfde routine tot nu toe Ik zag haar, zij zag mij Toen glimlachte ze openlijk Ik zat te lang De kans was verkeken Maar ze wachtte niet Zag me aarzelen Ze trok meteen in Ik ben verliefd, ik ben verliefd Ik ben verliefd, ik ben verliefd Said she'd seen to many Gemengde scènes gezien To ever think of love Til tonight, you walked in Ik zag jou, jij zag mij Je hebt van die dingen die ik nog nooit heb gezien Ze zei dat ze wist dat het de hele nacht zou duren voor ik iets zou doen Ze had meer in het vizier dan beleefd zijn Ik zei, ik ook Ik ben verliefd, ik ben verliefd Ik ben verliefd, ik ben verliefd Oh baby what'cha do to me Everything feels alright I never knew it could be this way Til we got lucky that night I'm in you, you're in me Just one thought, just one need Toen wist ik wat ik moest doen Cause it came to me That all I need in life, is you Ik ben verliefd, ik ben verliefd Ik ben verliefd, ik ben verliefd Liefde Ik ben verliefd, ik ben verliefd Liefde Ik ben verliefd