Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bachman–turner overdrive Songtekst: jamaica

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bachman–turner overdrive - jamaica ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jamaica? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bachman–turner overdrive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bachman–turner overdrive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jamaica .

Origineel

When will these dark clouds disappear from view When will the sun begin to shine When will I once again be near to you When will I know for sure you're mine Dreaming of those Jamaican nights Longing to hold you Jamaica take me away Take me away with you Jamaica, I'm wasting away Take me away with you Jamaica take me away Take me away with you Jamaica, I'm wasting away Take me away with you When will these dark days disappear again When will I finally see the light How long must I wait To have you here my friend I want to be with you tonight Dreaming of those Jamaican nights Longing to hold you

 

Vertaling

Wanneer zullen deze donkere wolken uit het zicht verdwijnen Wanneer zal de zon gaan schijnen Wanneer zal ik weer dicht bij je zijn Wanneer zal ik zeker weten dat je van mij bent Dromend van die Jamaicaanse nachten Verlangend om je vast te houden Jamaica, neem me mee Neem me mee met jou Jamaica, ik ben aan het wegkwijnen Neem me mee met je Jamaica neem me mee Neem me mee Jamaica, ik ben aan het wegkwijnen Neem me mee Wanneer zullen deze donkere dagen weer verdwijnen Wanneer zal ik eindelijk het licht zien Hoe lang moet ik wachten Om je hier te hebben mijn vriend Ik wil vannacht bij je zijn Dromen van die Jamaicaanse nachten Verlangend om je vast te houden