Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bachman turner overdrive Songtekst: stonegates

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bachman turner overdrive - stonegates ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stonegates? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bachman turner overdrive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bachman turner overdrive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stonegates .

Origineel

I was raised, born and bred in a praire town When a dark eyed woman really laid the feelings down We were one, had our fun in our younger years Well I remember damn well she loved me And she remembers damn well she cared Stonegates, closing me in If I get free won't see me again Stonegates, wish I could be Back in the country, wish I was free I was down, leaving town on a midnight train When a long legged woman come walking down platform A She was lean, made a scene as she came my way Well we traveled on down through the midwest towns In Chicago we parted ways Stonegates, closing me in If I get free won't see me again Stonegates, wish I could be Back in the country, wish I was free Stonegates, closing me in If I get free won't see me again Stonegates, wish I could be Back in the country, wish I was free I was down, leaving town on a midnight train When a long legged woman come walking down platform A She was lean, made a scene as she came my way Well we traveled on down through the midwest towns In Chicago we parted ways Stonegates, closing me in If I get free won't see me again Stonegates, wish I could be Back in the country, wish I was free Move around town

 

Vertaling

Ik ben opgegroeid, geboren en getogen in een praire stad Toen een vrouw met donkere ogen de gevoelens echt neerlegde We waren één, hadden plezier in onze jonge jaren Wel, ik herinner me verdomd goed dat ze van me hield En zij herinnert zich verdomd goed dat ze om me gaf Stonegates, sluit me in Als ik vrijkom zal ze me niet meer zien Stonegates, wish I could be Terug op het platteland, wou dat ik vrij was Ik was beneden, verliet de stad op een middernacht trein Toen een langbenige vrouw naar perron A kwam lopen. Ze was mager, maakte een scène toen ze mijn kant op kwam Wel, we reisden verder door de steden van het midwesten In Chicago gingen we uit elkaar Stonegates, sloot me in If I get free won't see me again Stonegates, wish I could be Terug op het platteland, wou dat ik vrij was Stonegates, sluit me in If I get free won't see me again Stonegates, wish I could be Terug op het platteland, wou dat ik vrij was I was down, leaving town on a midnight train Toen een langbenige vrouw naar perron A kwam lopen. Ze was mager, maakte een scène toen ze mijn kant op kwam Wel, we reisden verder door de steden van het midwesten In Chicago gingen we uit elkaar Stonegates, sloot me in If I get free won't see me again Stonegates, wish I could be Terug op het platteland, wou dat ik vrij was Move around town