Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: backstreet boys Songtekst: don’t want you back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: backstreet boys - don’t want you back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t want you back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van backstreet boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van backstreet boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t want you back .

Origineel

[Intro] Do-do-don't want you back Hey, yeah [Verse 1] You hit me faster than a shark attack You saw my picture on the Backstreet's Back, alright And you were more than just a pretty face But how you fooled me, I'm still amazed, babe But I should have known that I would be Another victim of your sexuality But now we're done and over with Do-do-don't want you back [Chorus] Don't want you back 'Cause you're no good for me, I know That's all I can say Don't want you back Forgive my honesty, but you gotta go I, I don't want you back [Verse 2] You started going out with so-called friends But I was blind and so I lost all common sense But there were things that made me realize (realize) Like all the hundred no, thousand lies [Chorus] Don't want you back 'Cause you're no good for me, I know That is all I can say Don't want you back Forgive my honesty, but you gotta go (Yeah) I, I don't want you back (Yeah, no) I, I don't want you back That's right [Verse 3] Baby, don't bother telling me your reasons why Just let us sing this story 'bout you and I Don't want you back That's all I know (don't want you back, don't want you back) All I can say Don't want you back You know you gotta go [Chorus] Don't want you back 'Cause you're no good for me, I know That is all I can say Don't want you back Forgive my honesty, but you gotta go I, I don't want you back [Outro] Don't want you back That's all I know That's all I can say Don't want you back You know you gotta go I, I don't want you back

 

Vertaling

[Intro] Do-do-don't want you back Hey, yeah [Verse 1] You hit me faster than a shark attack You saw my picture on the Backstreet's Back, alright And you were more than just a pretty face Maar hoe je me voor de gek hield, ik ben nog steeds verbaasd, babe Maar ik had moeten weten dat ik Nog een slachtoffer van jouw seksualiteit zou zijn Maar nu zijn we klaar en over met Do-do-don't want you back [refrein] Ik wil je niet meer terug Want je bent niet goed voor me, ik weet het Dat is alles wat ik kan zeggen ik wil je niet terug Vergeef me mijn eerlijkheid, maar je moet gaan Ik, ik wil je niet terug [Verse 2] Je begon uit te gaan met zogenaamde vrienden Maar ik was blind en dus verloor ik al mijn gezond verstand But there were things that made me realize (realize) Zoals al die honderd nee, duizend leugens [refrein] Ik wil je niet terug Want je bent niet goed voor me, ik weet het Dat is alles wat ik kan zeggen Ik wil je niet terug Vergeef me mijn eerlijkheid, maar je moet gaan (Yeah) Ik, ik wil je niet terug (Ja, nee) Ik, ik wil je niet terug Zo is het goed. [Verse 3] Baby, don't bother telling me your reasons why Laat ons gewoon dit verhaal zingen over jou en mij Ik wil je niet terug dat is alles wat ik weet (don't want you back, don't want you back) Alles wat ik kan zeggen Ik wil je niet terug Je weet dat je moet gaan [Chorus] Don't want you back 'Cause you're no good for me, I know Dat is alles wat ik kan zeggen Don't want you back Vergeef me mijn eerlijkheid, maar je moet gaan Ik, ik wil je niet terug [Outro] Don't want you back That's all I know That's all I can say Don't want you back Je weet dat je moet gaan I, I don't want you back