Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: backstreet boys Songtekst: get down you re the one for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: backstreet boys - get down you re the one for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get down you re the one for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van backstreet boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van backstreet boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get down you re the one for me .

Origineel

You're the one for me You're my ecstasy You're the one I need Hey yeah Ohh Get down Get down And move it all around Get down Get down And move it all around Hey baby love, I need a girl like you But tell me if you feel it too I'm in delusion every minute, every hour My heart is crying out for you I feel in heaven when I look in your eyes I know that you are the one for me (One for me) You drive me crazy 'cause You're one of a kind I want your lovin' And I want it right now Get down Get down And move it all around Get down Get down And move it all around Get down Get down And move it all around Get down Get down And move it all around Oh baby you're so fine I'm gonna make you mine Your lips they taste so sweet You're the one for me You're my ecstasy You're the one I need Bang, bang, bang Here we come Here we slam It's the Fun Factory With the BSBs All the girls Get on your knees, tryin' to scream Or touch me please Backstreet Boys Are you with it A.J. hit it Come on girl and get down Smack it up Pump it And move it all around Here it is if you want to get with this Put you at the top of my list I feel in heaven when I look in your eyes I know that you are the one for me (One for me) You drive me crazy 'cause You're one of a kind I want your lovin' And I want it right now Get down Get down And move it all around Get down Get down And move it all around Get down Get down And move it all around Get down Get down And move it all around Oh baby you're so fine I'm gonna make you mine Your lips they taste so sweet You're the one for me You're my ecstasy You're the one I need I feel in heaven when I look in your eyes I know that you are the one for me (One for me) You drive me crazy 'cause You're one of a kind I want your lovin' baby And I want it right now You're the one for me You're my ecstasy You're the one I need Get down Get down And move it all around Get down Get down And move it all around Get down Get down And move it all around Get down Get down And move it all around Get down Get down And move it all around Get down Get down Get down, get down yeah

 

Vertaling

You're the one for me Jij bent mijn extase Jij bent degene die ik nodig heb Hey yeah Ohh Kom naar beneden Kom naar beneden En beweeg het in het rond Kom naar beneden Ga liggen En beweeg het in het rond Hey baby love, I need a girl like you Maar zeg me of je het ook voelt Ik ben elke minuut in de waan, elk uur Mijn hart schreeuwt om jou Ik voel me in de hemel als ik in je ogen kijk Ik weet dat jij de ware bent voor mij (One for me) Je maakt me gek want You're one of a kind I want your lovin' And I want it right now Ga liggen Kom naar beneden En beweeg het in het rond Kom naar beneden Kom naar beneden En beweeg het in het rond Kom naar beneden Kom naar beneden En beweeg het in het rond Kom naar beneden Ga liggen En beweeg het in het rond Oh baby je bent zo fijn I'm gonna make you mine Je lippen smaken zo zoet You're the one for me Jij bent mijn extase Jij bent degene die ik nodig heb Knal, knal, knal Hier komen we Here we slam It's the Fun Factory With the BSBs All the girls Ga op je knieën, probeer te schreeuwen Or touch me please Backstreet Boys Are you with it A.J. hit it Come on girl and get down Smack it up Pump it En beweeg het in het rond Hier is het als je mee wilt doen Zet je boven aan mijn lijst Ik voel me in de hemel als ik in je ogen kijk I know that you are the one for me (Een voor mij) Je maakt me gek want You're one of a kind I want your lovin' And I want it right now Ga liggen Kom naar beneden En beweeg het in het rond Kom naar beneden Kom naar beneden En beweeg het in het rond Kom naar beneden Kom naar beneden And move it all around Kom naar beneden Kom naar beneden And move it all around Oh baby je bent zo fijn I'm gonna make you mine Je lippen smaken zo zoet You're the one for me Jij bent mijn extase You're the one I need Ik voel me in de hemel als ik in je ogen kijk Ik weet dat jij de ware voor mij bent You drive me crazy 'cause You're one of a kind I want your lovin' baby And I want it right now You're the one for me You're my ecstasy You're the one I need Ga liggen buk je And move it all around Kom naar beneden Kom naar beneden And move it all around Kom naar beneden Kom naar beneden And move it all around Kom naar beneden Kom naar beneden And move it all around Kom naar beneden Kom naar beneden And move it all around Get down Get down Get down, get down yeah