Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: backstreet boys Songtekst: said i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: backstreet boys - said i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van said i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van backstreet boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van backstreet boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals said i love you .

Origineel

I let the heat, let the moment. Let it take control of me. A couple drinks had me zone in. Might have said a couple things. That I didn't mean to say, I probably should explain. So, you don't think it's just the liquor talking?. Yeah, you give me feels, but you should know the real. I hope you don't get mad when I say I. Said I love you but I lied. Said I love you but I lied. Said I love you but I lied. Said I love you but I lied. You're so much more than that. You got me bad in the worst way. And it never felt so good. I'm so attached, I'm beggin' mercy. I wouldn't stop it if I could. I don't wanna change, I probably should explain. So, you don't think it's just the liquor talking?. Yeah, you give me feels, but you should know the real. I hope you don't get mad when I say I. Said I love you but I lied. Said I love you but I lied. Said I love you but I lied. Said I love you but I lied. You're so much more than that. Said I love you but I. Said I love you but I. But I lied. Said I love you but I lied. You're so much more than that. You're so much, you're so much more. You're so much, you're so much more. You're so much, you're so much more. (You are so much more). You're so much more than that. You're so much, you're so much more. You're so much, you're so much more (You). You're so much, you're so much more (So much). You're so much more than that (Oh, no). You're so much, you're so much more. Said I love you but I. You're so much, you're so much more. But I lied. You're so much, you're so much more. Said I love you but I lied. You're so much, you're so much more. You're so much more than that. You're so much, you're so much more. (You're so much, you're so much more). You're so much, you're so much more. You're so much more than that. You're so much, you're so much more. (You're so much, you're so much more). You're so much, you're so much more. You're so much more than that

 

Vertaling

Ik laat de warmte, laat het moment. Het de controle over me laten nemen. Een paar drankjes lieten me inzoomen. Misschien heb ik een paar dingen gezegd. Die ik niet wilde zeggen, ik moet het waarschijnlijk uitleggen. Dus, je denkt niet dat het alleen de drank is die praat? Ja, je geeft me gevoelens, maar je zou de echte moeten kennen. Ik hoop dat je niet boos wordt als ik zeg dat ik... Zei dat ik van je hou, maar ik loog. Ik zei dat ik van je hou, maar ik loog. Zei dat ik van je hou maar ik loog. Ik zei dat ik van je hou, maar ik loog. Je bent zoveel meer dan dat. Je hebt me slecht gemaakt op de ergste manier. En het voelde nog nooit zo goed. Ik ben zo gehecht, ik smeek om genade. Ik zou er niet mee stoppen als ik kon. Ik wil niet veranderen, ik moet het waarschijnlijk uitleggen. Dus, je denkt niet dat het gewoon de drank is die praat? Ja, je geeft me gevoelens, maar je zou de echte moeten kennen. Ik hoop dat je niet boos wordt als ik zeg dat ik... Zei dat ik van je hou, maar ik loog. Ik zei dat ik van je hou, maar ik loog. Zei dat ik van je hou maar ik loog. Ik zei dat ik van je hou, maar ik loog. Je bent zoveel meer dan dat. Ik zei dat ik van je hou, maar ik... Ik zei dat ik van je hou maar ik loog. Je bent zoveel meer dan dat. Je bent zo veel, je bent zo veel meer. Je bent zo veel, je bent zo veel meer. Je bent zo veel, je bent zo veel meer. (Je bent zoveel meer). Je bent zoveel meer dan dat. Je bent zo veel, je bent zo veel meer. Je bent zo veel, je bent zo veel meer. (Jij). Je bent zo veel, je bent zo veel meer (So much). Je bent zo veel meer dan dat. (Oh, nee). Je bent zo veel, je bent zo veel meer. Ik zei dat ik van je hou, maar ik... Je bent zo veel, je bent zo veel meer. Maar ik loog. Je bent zo veel, je bent zo veel meer. Zei dat ik van je hou maar ik loog. Je bent zo veel, je bent zo veel meer. Je bent zoveel meer dan dat. Je bent zo veel, je bent zo veel meer. (Je bent zo veel, je bent zo veel meer). Je bent zo veel, je bent zo veel meer. Je bent zoveel meer dan dat. Je bent zo veel, je bent zo veel meer. (Je bent zo veel, je bent zo veel meer). Je bent zo veel, je bent zo veel meer. Je bent zoveel meer dan dat