Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: backstreet boys Songtekst: show me the meaning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: backstreet boys - show me the meaning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van show me the meaning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van backstreet boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van backstreet boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals show me the meaning .

Origineel

Show me the meaning of being lonely So many words for the broken heart It's hard to see in a crimson love So hard to breathe Walk with me and maybe Nights of light so soon become Wild and free, I could feel the sun Your every wish will be done They tell me Show me the meaning of being lonely Is this the feeling I need to walk with? Tell me why I can't be there where you are There's something missing in my heart Life goes on as it never ends Eyes of stone observe the trends They never say, forever gaze, if only Beauty roams to an endless love There's no control, are you with me now? Your every wish will be done They tell me Show me the meaning of being lonely Is this the feeling I need to walk with? Tell me why I can't be there where you are There's something missing in my heart There's nowhere to run, I have no place to go Surrender my heart, body and soul How can it be you're asking me To feel the things you never show? Tell me why can't I be there where you are Show me the meaning of being lonely Is this the feeling I need to walk with? Tell me why I can't be there where you are There's something missing in my heart Show me the meaning of being lonely Is this the feeling I need to walk with? Tell me why I can't be there where you are There's something missing in my heart

 

Vertaling

Toon me de betekenis van eenzaam zijn Zoveel woorden voor een gebroken hart Het is moeilijk te zien in een karmozijnrode liefde Zo moeilijk om te ademen Loop met me mee en misschien Nachten van licht zo snel worden Wild en vrij, ik kan de zon voelen Al je wensen zullen vervuld worden Ze vertellen me Laat me de betekenis zien van eenzaam zijn Is dit het gevoel waar ik mee moet lopen? Vertel me waarom ik niet daar kan zijn waar jij bent Er ontbreekt iets in mijn hart Het leven gaat door zoals het nooit eindigt Ogen van steen observeren de trends Ze zeggen nooit, voor altijd staren, was het maar zo Schoonheid zwerft naar een eindeloze liefde Er is geen controle, ben je nu bij mij? Al je wensen zullen vervuld worden Ze vertellen me Laat me de betekenis zien van eenzaam zijn Is dit het gevoel waar ik mee moet lopen? Vertel me waarom ik niet daar kan zijn waar jij bent Er ontbreekt iets in mijn hart Ik kan nergens heen, ik heb geen plek om heen te gaan Geef mijn hart, lichaam en ziel over Hoe kan het dat je me vraagt Om de dingen te voelen die je nooit laat zien? Zeg me waarom ik niet daar kan zijn waar jij bent Toon me de betekenis van eenzaam zijn Is dit het gevoel waar ik mee moet lopen? Zeg me waarom ik niet daar kan zijn waar jij bent Er ontbreekt iets in mijn hart Toon me de betekenis van eenzaam zijn Is dit het gevoel waar ik mee moet lopen? Vertel me waarom ik niet daar kan zijn waar jij bent Er ontbreekt iets in mijn hart