Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: backyard babies Songtekst: cockblocker blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: backyard babies - cockblocker blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cockblocker blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van backyard babies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van backyard babies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cockblocker blues .

Origineel

When I dance I'm tailed by a dog called Ego And you don't move at all When I talk you bark with a pitch black halo Damn, you're gonna hit the wall The cockblocker blues Did I piss you off, did I do the johnny? Did I make you dark blue? Did you pee your pants when I playboyed your bunny? Damn, no I don't pay-per-view The cockblocker blues Got a pirates heart I ain't no Sunday sailor You got nothin on me I'm 24 carat gold and you're the rusty anchor Damn, it ain't no charity, I got no sympathy The cockblocker blues She's got it He's got it I know I've go it We all got it The cockblocker blues

 

Vertaling

Als ik dans word ik achtervolgd door een hond die Ego heet En jij beweegt helemaal niet Als ik praat blaf je met een pikzwarte halo Damn, you're gonna hit the wall The cockblocker blues Heb ik je kwaad gemaakt, heb ik de johnny gedaan? Heb ik je donkerblauw gemaakt? Heb je in je broek geplast toen ik je bunny playboyde? Verdomme, nee ik betaal niet. The cockblocker blues Got a pirates heart I ain't no Sunday sailor You got nothin on me Ik ben 24-karaats goud en jij bent het roestige anker Verdomme, het is geen liefdadigheid, ik heb geen sympathie The cockblocker blues She's got it He's got it I know I've got it We got it all The cockblocker blues