Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bad boys blue Songtekst: chains of love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bad boys blue - chains of love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chains of love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bad boys blue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bad boys blue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chains of love .

Origineel

[Verse 1] I lose my direction My world is tumbling down I need your protection Can't get my feet on the ground [Pre-Chorus] And around goes my mind every night I've got a vision, I've got a vision [Chorus] Chains of love have chained me close to you forever Chains of love too strong to break in two Chains of love they're tearing me apart And one day they will oppress my heart [Verse 2] You made your decision To leave me alone in the night And then I got the vision I feel I'm losing the fight [Pre-Chorus] And around goes my mind every night I've got a vision, I've got a vision [Chorus] Chains of love have chained me close to you forever Chains of love too strong to break in two Chains of love they're tearing me apart And one day they will oppress my heart [Pre-Chorus] And around goes my mind every night I've got a vision, I've got a vision [Chorus] Chains of love have chained me close to you forever Chains of love too strong to break in two Chains of love they're tearing me apart And one day they will oppress my heart Chains of love have chained me close to you forever Chains of love too strong to break in two Chains of love they're tearing me apart And one day they will oppress my heart

 

Vertaling

[Verse 1] I lose my direction My world is tumbling down Ik heb je bescherming nodig Can't get my feet on the ground [Pre-Chorus] And around goes my mind every night I've got a vision, I've got a vision [refrein] Ketenen van liefde hebben me voor altijd aan je vastgeketend Ketenen van liefde te sterk om in tweeën te breken Chains of love they're tear me apart En op een dag zullen ze mijn hart onderdrukken [Verse 2] You made your decision To leave me alone in the night En toen kreeg ik het visioen I feel I'm losing the fight [Pre-Chorus] And around goes my mind every night I've got a vision, I've got a vision [Chorus] Chains of love have chained me close to you forever Chains of love too strong to break in two Chains of love they're tear me apart En op een dag zullen ze mijn hart onderdrukken [Pre-Chorus] And around goes my mind every night I've got a vision, I've got a vision [Chorus] Chains of love have chained me close to you forever Chains of love too strong to break in two Chains of love they're tear me apart En op een dag zullen ze mijn hart onderdrukken Chains of love have chained me close to you forever Chains of love too strong to break in two Chains of love they're tear me apart En op een dag zullen ze mijn hart onderdrukken