Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bad boys blue Songtekst: charlene

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bad boys blue - charlene ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van charlene? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bad boys blue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bad boys blue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals charlene .

Origineel

Is it her eyes? Is it her smile? Is it her talk? Is it her style? Is it the way she comes to me? I feel so lonely You can see She wants my heart She wants my nights She's not for you She's not your type She's not the kind to play the field Why don't you leave her to me? Charlene. Charlene I got to write a letter to Charlene Charlene Cause you should know the words she says to me. (Won't you be my guy?) Are the words she says to me. (And it feels so nice.) A letter to Charlene Charlene I've got to get a message to Charlene Charlene And give the girl an answer to her words Answer to her words And she's the one for me The one Oh! Oh! A letter to Charlene She's all I know She makes my life If she should leave, I wouldn't survive Now don't you go to fond with her Don't push your luck not in my girl Take all your love Take all your chance to someone else and not to her arms Now can't you read between the lines Don't wait for her Cause she's mine

 

Vertaling

Zijn het haar ogen? Is het haar glimlach? Is het haar praatje? Is het haar stijl? Is het de manier waarop ze naar me toekomt? Ik voel me zo eenzaam. Je kan zien Ze wil mijn hart Ze wil mijn nachten Ze is niet voor jou Ze is niet jouw type Ze is niet het type dat het veld bespeelt Waarom laat je haar niet aan mij over? Charlene. Charlene Ik moet een brief schrijven aan Charlene. Charlene Want je zou de woorden moeten kennen die ze tegen me zegt. (Wil je niet mijn jongen zijn?) Zijn de woorden die ze tegen mij zegt. (En het voelt zo fijn.) Een brief aan Charlene Charlene Ik moet een boodschap sturen naar Charlene Charlene En geef het meisje een antwoord op haar woorden Antwoord op haar woorden En zij is de ware voor mij De ware Oh! Oh! Een brief aan Charlene Ze is alles wat ik ken Ze maakt mijn leven Als ze weg zou gaan, zou ik het niet overleven Ga nu niet met haar naar bed Drijf je geluk niet in mijn meisje Neem al je liefde Breng al je kansen naar iemand anders en niet naar haar armen. Kun je niet tussen de regels lezen Wacht niet op haar Want ze is van mij