Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bad boys blue Songtekst: lady in black (radio edit)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bad boys blue - lady in black (radio edit) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lady in black (radio edit)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bad boys blue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bad boys blue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lady in black (radio edit) .

Origineel

This other place and so far from home I was alone. I was all on my own The moon was shining I saw her face The magic woman all dressed in lace She gave me a sigh And I followed her to a house of light Somewhere in the night Behind the window. Symbols of red Painting the face of the lady in black Behind the window. I'll never forget The magic lady. The lady in black She'll never come back The lady's beauty was so divine She took my heart with her heavenly smile When I reached down just to kiss her hand I suddenly tumbled down in the sand There was broken lace lying on the ground And the house of light was fading in the night

 

Vertaling

Deze andere plaats en zo ver van huis Ik was alleen. Ik was helemaal alleen De maan scheen. Ik zag haar gezicht De magische vrouw, gekleed in kant. Ze gaf me een zucht En ik volgde haar naar een huis van licht Ergens in de nacht Achter het raam. Symbolen van rood Schilderen het gezicht van de dame in het zwart Achter het raam. Ik zal het nooit vergeten De magische dame. De dame in het zwart Ze zal nooit meer terugkomen De schoonheid van de dame was zo goddelijk Ze veroverde mijn hart met haar hemelse glimlach Toen ik naar beneden reikte om haar hand te kussen tuimelde ik plotseling in het zand Er lag gebroken kant op de grond En het huis van licht was aan het vervagen in de nacht