Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bad city rollers Songtekst: it s a game

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bad city rollers - it s a game ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s a game? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bad city rollers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bad city rollers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s a game .

Origineel

The clown came down to meet me With a smile upon his face He fired his starting pistol And began the human race There were faces all around me They were running everywhere But everywhere is nowhere And nowhere isn't there It's a game a game a game that we're playing Well I don't mind but I don't make the rules It's a game a game a game that we're playing Just a game for lovers and fools There's snakes upon your ladder And there's dice upon your skirt There's lipstick on my collar And there's sweat upon my shirt The neighbours wiil start talking But you know that I don't care For the neighbours they are nowhere And nowhere isn't there It's a game a game a game that we're playing . .

 

Vertaling

De clown kwam naar beneden om me te ontmoeten Met een glimlach op zijn gezicht Hij vuurde zijn startpistool En begon het menselijk ras Er waren overal gezichten om me heen Ze renden overal heen Maar overal is nergens En nergens is niet daar Het is een spel. een spel een spel dat we spelen Nou Ik vind het niet erg maar ik maak de regels niet Het is een spel. een spel een spel dat we spelen Gewoon een spel voor minnaars en dwazen Er zitten slangen op je ladder En er zitten dobbelstenen op je rok Er zit lippenstift op mijn kraag En er zit zweet op mijn shirt De buren zullen beginnen te praten Maar je weet dat het me niet kan schelen Voor de buren zijn ze nergens En nergens is er niet Het is een spel een spel een spel dat we spelen . .