Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bad company Songtekst: ain’t it good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bad company - ain’t it good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ain’t it good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bad company! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bad company en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ain’t it good .

Origineel

Ain't it funny, time goes by, you forget about your pain Find yourself, with someone else, fall in love again Ain't it good, so good, you and me, against the world Ain't it good, so good, it's plain to see, it's you and me baby Spend your life, wasting time, always chasing something I found out what it's all about, I got my love for certain Ain't it good, so good, you and me, against the world Ain't it good, so good, it's plain to see, its you and me baby I used to be so lonely, I used to be so blue I had nothing, till I found you Yeah, yeah, yeah Ain't it good, so good, you and me against the world Ain't it good, so good, it's plain to see, it's you and me baby Ain't it good, so good, you and me against the world Ain't it good, so good, it's plain to see, it's you and me baby

 

Vertaling

Is het niet grappig, de tijd gaat voorbij, je vergeet je pijn Vind jezelf, met iemand anders, word weer verliefd Is het niet goed, zo goed, jij en ik, tegen de wereld Is het niet goed, zo goed, het is duidelijk te zien, het is jij en ik baby Je leven doorbrengen, tijd verspillen, altijd iets najagen I found out what it's all about, I got my love for certain Ain't it good, so good, you and me, against the world Is het niet goed, zo goed, het is duidelijk te zien, het is jij en ik baby I used to be so lonely, I used to be so blue I had nothing, till I found you Yeah, yeah, yeah Is het niet goed, zo goed, jij en ik tegen de wereld Is het niet goed, zo goed, het is duidelijk te zien, het is jij en ik baby Is het niet goed, zo goed, jij en ik tegen de wereld Ain't it good, so good, it's plain to see, it's you and me baby