Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bad company Songtekst: if you needed somebody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bad company - if you needed somebody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you needed somebody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bad company! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bad company en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you needed somebody .

Origineel

Should have told you by now, but I can't find the words, oh no If I could show you somehow, but I don't have the nerve, oh yeah You don't see me looking at you, how can love be so blind Somehow you don't notice me, sooner or later there will come a time, baby If you needed somebody, the way that I need you If you wanted somebody, the way that I want you Oh yeah, the way that I want you If I could hold you tonight, it would last me forever But the time's never right, when will we be together, oh no If I could make you understand, what you're doing to me Maybe there will come a time, when sooner or later I will make you see, baby If you needed somebody, the way that I need you If you wanted somebody, the way that I want you Ooh, if I could tell you now, the way you make me feel Ooh, if I could show you somehow, don't you know my lovin' is oh so real If you needed somebody, the way that I need you If you wanted somebody, the way that I want you (If you needed somebody) I need you, I want you, I gotta tell you The way that I need you And if you wanted somebody, the way that I want you...

 

Vertaling

Ik had het je al moeten vertellen, maar ik kan de woorden niet vinden, oh nee Als ik het je op een of andere manier kon laten zien, maar ik durf niet, oh ja Je ziet me niet naar je kijken, hoe kan liefde zo blind zijn Op een of andere manier merk je me niet op, vroeg of laat komt er een tijd, schat Als jij iemand nodig had, zoals ik jou nodig heb Als je iemand wilde, zoals ik jou wil Oh ja, de manier waarop ik je wil Als ik je vanavond kon vasthouden, zou het eeuwig duren Maar de tijd is nooit rijp, wanneer zullen we samen zijn, oh nee Als ik je kon laten begrijpen, wat je me aandoet Misschien komt er een tijd, dat ik het je vroeg of laat zal laten inzien, schatje Als je iemand nodig had, zoals ik jou nodig heb If you wanted somebody, the way that I want you Ooh, als ik je nu kon vertellen, hoe je me laat voelen Ooh, als ik je op een of andere manier kon laten zien, weet je dan niet dat mijn liefde o zo echt is If you needed somebody, the way that I need you If you wanted somebody, the way that I want you (Als je iemand nodig had) Ik heb je nodig, ik wil je, ik moet je zeggen The way that I need you En als je iemand nodig had, de manier waarop ik je wil...