Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bad company Songtekst: passing time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bad company - passing time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van passing time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bad company! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bad company en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals passing time .

Origineel

Passing time brings a wiser mind I see some of the things I never Never saw before Goin' on Goin' around Going down Time has taken a toll on me Now I see the light Time has taken the soul of me Through my darkest night, goin' on Goin' on On and on and on and on Goin' down See the man with the broken heart Walkin' in the street See the girl with the red dress on You don't know what she done to me Time has taken it's toll on me Now I'm a wiser man Time has taken the soul of me Now I see the light The light The look The light To the look To the light To the light

 

Vertaling

Het verstrijken van de tijd brengt een wijzere geest Ik zie sommige dingen die ik nooit Nooit eerder zag Ga door Rondgaan Going down De tijd heeft zijn tol geeist van mij Nu zie ik het licht Tijd heeft de ziel van me weggenomen Through my darkest night, goin' on Goin' on On and on and on and on Goin' down See the man with the broken heart Walkin' in the street Zie het meisje met de rode jurk aan You don't know what she done to me Time has taken it's toll on me Now I'm a wiser man De tijd heeft de ziel van mij genomen Nu zie ik het licht Het licht. De blik Het licht Naar de blik Naar het licht Naar het licht